به گزارش پایگاه 598، عبدالوحید فیاضی در گفتگو با مهر، با اشاره به بررسی وضعیت آزمون استخدامی آینده آموزش و پرورش در جلسه عصر امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حضور معاون پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: در این جلسه ۵ اشکال کمیسیون به شیوه برگزاری آزمون مطرح و بررسی شد و قرار شد، این اشکالات را با وزیر مطرح کنند و نتیجه اصلاحات را به کمیسیون اطلاع دهند.
وی با اشاره به جزئیات این اشکالات افزود: یکی از این ایرادات این است که به موضوع نیاز منطقهای و رشتهای در برگزاری آزمون چندان توجه نشده و در جاهایی رشتههایی را اعلام کردهاند که چندان نیاز به آنها نیست.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به دومین اشکال موجود در برگزاری این آزمون اشاره کرد و ادامه داد: نسبت به در اولویت قرار داشتن مربیان پیشدبستانی و نیروهای خرید خدمات آموزشی در این آزمون ابهام وجود دارد و بسیاری از آنها حتی امکان ثبتنام نیز ندارند.
فیاضی تصریح کرد: سومین اشکال نیز این است که آنچه مجلس مصوب کرده بود، این بوده است که مربیان پیشدبستانی و نیروهای خرید خدمات آموزشی با آزمون در اولویت استخدام قرار گیرند؛ بنابراین برگزاری آزمون مشترک برای این نیروها و داوطلبان آزاد توجیهی ندارد و وقتی این نیروها با سالها تجربه کار در آموزش و پرورش و تناسب رشته و تخصص حضور دارند، جذب نیروی آزاد معنایی ندارد.
وی چهارمین اشکال شیوه برگزاری آزمون را به موضوع دریافت حق ثبتنام مرتبط دانست و اظهار داشت: بر اساس آنچه سازمان سنجش اعلام کرده است، در هنگام ورود به سایت ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومان از هر داوطلب دریافت میشود که این به معنای حق ثبتنام هم نیست و حتی اگر داوطلب ثبتنام کند و بعدا در آزمون شرکت نکند، جای بحث وجود دارد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به پنجمین اشکال مدنظر کمیسیون خاطرنشان کرد: در مقدمات برگزاری این آزمون به سوابق کاری مربیان پیشدبستانی و نیروهای خرید خدمات آموزشی بهویژه در سالهایی که بیمه نبودهاند، توجه نشده است که باید نسبت به این موارد فکری شود.