به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، در زمان افطار نیز باید یک وعده
مفید و کم حجم در نظر گرفته شود, مثلاً مقداری حلیم که به آن کمی عسل اضافه
شده باشد به همراه یک لیوان شیر یا چای کم رنگ گزینه مناسبی است یا
جایگزین عسل نوشیدنی مورد اشاره با خرما صرف شود.
از نیم ساعت پس از
وعده افطار نوشیدن جرعه جرعه مایعات البته نه یکباره شروع شود و از یک
ساعت پس از آن مصرف میوه و سبزیجات به دلیل بالا بودن فیبر و تامین
ویتامینهای محلول در مایع ضرروی است, فیبر به دلیل اینکه آب فراوانی به
خود جذب میکنند در این دوران کاربردی هستند.
برای وعده غذایی شام
نیز باید یکی از کربوهیدراتهای مرکب مانند نان, برنج, ماکارونی یا سیب
زمینی به همراه مواد پروتئینی مانند انواع گوشتها یا سفیده تخم مرغ, سالاد
و ماست کم چرب در برنامه غذایی لحاظ شود.
در طول افطار تا سحر باید
به ازای هر ۲۰ کیلوگرم از وزن بدن حدود ۷۰۰ سی سی تا یک لیتر مایعات مصرف
شود تا بدن با کم آبی مراجعه نشود زیرا سلولهای بدن در محیط کم آبی دچار
صدمه و اکسید شدن میشوند که بحث کامل آن در این بحث نمیگنجد.