وی با تأکید بر اینکه دام سبک در حد اشباع وجود دارد و کمبودی در این زمینه نیست، گفت: سازمان دامپزشکی به کشتارگاهها اعلام کرده تا طرح پیشسرد کردن گوشت قرمز را از ۵ تیرماه اجرایی کنند و ممکن است این موضوع تا حدودی باعث افزایش قیمت گوشت گوسفند شود.
ملکی بیان داشت: در طرح پیش سرکردن گوشت گوسفند پس از ذبح دام در کشتارگاه، لاشه گوسفند به مدت ۲۴ ساعت منجمد میشود و بعد برای عرضه به مصرفکننده به بازار ارسال میشود.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تصریح کرد: در اثر انجماد کمی از وزن لاشه کم میشود و همین موضوع میتواند قیمت گوشت قرمز را افزایش دهد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی بیان داشت: قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفند تحویل به مغازه ۲۴ هزار و ۵۰۰ تا ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت هر کیلو گوشت شقه بدون دنبه تحویل به مشتری بین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان است.