کد خبر: ۳۲۰۰۴۱
زمان انتشار: ۰۹:۲۰     ۲۱ خرداد ۱۳۹۴
یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف بیش از حد بادنجان رنگ چهره را تیره می‌کند، همچنین تولید سودا در بدن را زیاد کرده و موجب بواسیر می‌شود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، از دیدگاه طب سنتی افراد باید بر حسب مزاج خودشان موادغذایی مناسب را مصرف کنند و شناخت مزاج راهی برای افزایش سلامتی و پیشگیری از بیماری‌هاست.

خواص کدو

-کدو (قرع) انواع مختلفی دارد، بهترین آن سفید تازه شیرین آن است و طبیعت آن سرد وتر بوده روغن و تخم کدو نیز سرد و تر است.

-خنک کننده و مرطوب کننده است و انسداد مجاری را باز می‌کند.

-مدر و ملین است و برای رفع یرقان و تب‌های گرم نافع است.

-برای افراد گرم مزاج و صفراوی غذای مناسبی است اما پخته آن از نظر مواد غذایی ضعیف و سریع الهضم است.

-غذائیت کمی دارد ولی تولید خلط صالح می‌کند.

در این باره علی اصل متخصص طب سنتی عقیده دارد که رطوبت بدن را زیاد می‌کند، نرم کننده شکم و ادرارآور است.

- برای گرم مزاجان و جوانان و در مناطق گرم مناسب است.

-موجب نفخ ، سنگینی در معده شده و اشتها را کم می کند.

-مصلح آن پختن آن در روغن و افزودن فلفل و نعناع است.

-روغن کدو مانند روغن بنفشه بوده رطوبت بدن و مغز را زیاد کرده و خواب آور است.

خواص بادنجان

-بادنجان دارای طبیعت گرم و خشک است

-مصرف آن با روغن، نرم کننده شکم است.

-مصرف آن با سرکه، سبب یبوست می‌شود.

-تولید سودا در بدن را زیاد می‌کند و موجب بواسیر می‌شود.

-رنگ چهره را خراب می‌کند.

-مصلح آن پختن با روغن و گوشت می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها