به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، از دیدگاه طب سنتی افراد باید بر حسب مزاج خودشان موادغذایی مناسب
را مصرف کنند و شناخت مزاج راهی برای افزایش سلامتی و پیشگیری از
بیماریهاست.
خواص کدو
-کدو (قرع) انواع مختلفی دارد، بهترین آن سفید تازه شیرین آن است و طبیعت آن سرد وتر بوده روغن و تخم کدو نیز سرد و تر است.
-خنک کننده و مرطوب کننده است و انسداد مجاری را باز میکند.
-مدر و ملین است و برای رفع یرقان و تبهای گرم نافع است.
-برای افراد گرم مزاج و صفراوی غذای مناسبی است اما پخته آن از نظر مواد غذایی ضعیف و سریع الهضم است.
-غذائیت کمی دارد ولی تولید خلط صالح میکند.
در این باره علی اصل متخصص طب سنتی عقیده دارد که رطوبت بدن را زیاد میکند، نرم کننده شکم و ادرارآور است.
- برای گرم مزاجان و جوانان و در مناطق گرم مناسب است.
-موجب نفخ ، سنگینی در معده شده و اشتها را کم می کند.
-مصلح آن پختن آن در روغن و افزودن فلفل و نعناع است.
-روغن کدو مانند روغن بنفشه بوده رطوبت بدن و مغز را زیاد کرده و خواب آور است.
خواص بادنجان
-بادنجان دارای طبیعت گرم و خشک است
-مصرف آن با روغن، نرم کننده شکم است.
-مصرف آن با سرکه، سبب یبوست میشود.
-تولید سودا در بدن را زیاد میکند و موجب بواسیر میشود.
-رنگ چهره را خراب میکند.
-مصلح آن پختن با روغن و گوشت میشود.