باشگاه خبرنگاران: سعیده علیزاده درباره مصرف گل گاوزبان و درمان سُرفه افزود: برگ، دانه و گل این گیاه دارویی خواص درمانی دارند.
وی
تصریح کرد: در مراحل اولیه ناراحتی های ریوی و یا سرماخوردگی های همراه با
تب، بهره گیری از دَم کرده برگهای گل گاوزبان توصیه می شود.
علیزاده
ادامه داد: نوشیدن روزی سه بار و هربار 10 میلی لیتر آب برگ تازه یا افشره
گل گاوزبان برای رهایی از افسردگی، اندوه و یا اضطراب تاثیرگذار است.
استادیار
گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: افشره برگ، گل
گاوزبان را میتوان با مقدار مساوی آب رقیق نمود و برای خشکی و یا خارش
پوست و همینطور جوش های عصبی روی پوست مالید.
وی افزود: عُصاره برگ، گل گاوزبان به عنوان به عنوان ترکیبی نرم کننده برای پوست خشک و برطرف نمودن خارشهای پوستی به کار میرود.
علیزاده تاکید کرد: کارشناسان مصرف دَم کرده برگ گل گاوزبان همراه با رازیانه را برای افزایش شیر مادران شیرده توصیه مینمایند.