وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۱۱۶۹۸
زمان انتشار: ۱۹:۴۱     ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴
سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز تاسف از وقوع زلزله در مناطق کاتماندو و پوکارا، این سانحه دلخراش را به مردم و دولت نپال و خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت.
به گزارش پایگاه 598، مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز تاسف از وقوع زلزله در مناطق کاتماندو و پوکارا، این سانحه دلخراش را به مردم و دولت نپال و خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت.

افخم مراتب همدردی مردم و دولت ایران را به ملت و دولت نپال و بازماندگان ابراز داشت و برای مصدومان و مجروحان این حادثه آرزوی سلامتی کرد.

پلیس نپال اعلام کرد تعداد کشته‌های زمین‌لرزه این کشور به 1000 نفر افزایش یافته است. با توجه به شدت این زمین‌لرزه که طبق آخرین اخبار 7.9 ریشتر اعلام شده احتمال افزایش آمار تلفات همچنان وجود دارد.

یکی از مقامات نپال در سفارت این کشور در هند اعلام کرد: احتمالاً صدها نفر در سراسر کشور به‌ویژه در کاتماندو و پوخارا کشته شده‌اند.

گزارشاتی نیز درخصوص ریزش بهمن در یکی از پایگاه‌های قله اورست در نپال گزارش شده که ده‌ها کوه‌نورد را در خود جای داده بود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام