کد خبر: ۳۱۰۸۴
زمان انتشار: ۱۱:۳۹     ۲۷ آذر ۱۳۹۰
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه از راه‌اندازی بانک اطلاعاتی فیلم‌نامه طلاب و تولید 5 اثر پویانمایی از زندگی عالمان دینی خبر داد.
حجت‌الاسلام والمسلمین «علی کمساری» رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در گفت‌و‌گو با خبرنگار آیین و اندیشه فارس، در خصوص اینکه چرا زمینه حضور طلاب و روحانیون به عرصه فیلم‌نامه‌نویسی و کارگردانی به خوبی پوشش داده نمی‌شود، ابراز داشت: متأسفانه یکی از مشکلات مربوط به حوزه فرهنگی روحانیون و طلاب ضعف در اطلاع رسانی و کارهای موازی و پراکنده است که نتوانسته دستاوردهای فرهنگی و هنری آنان را پوشش دهد.
 
وی با تاکید بر اینکه کارهای فراوانی در خصوص آموزش و بکارگیری نیروی هنری طلاب و روحانیون در عرصه فیلم و سینما صورت پذیرفته است، افزود: هدف از برگزاری جشنواره‌هایی نظیر جشنواره فیلم «اشراق» این است که کارهای پراکنده با موضوع روحانیت شناسایی شود و از بایگانی دستگاه‌های مختلف خارج شود، این در حالی است که مسئولان فرهنگی کمتر به تشریح، تبیین و توصیف این دستاوردها می‌پردازند و این چالشی است که روابط عمومی‌ها با آن درگیر هستند.
 
حجت‌الاسلام کمساری با اشاره به مراکز متعدد فرهنگی، هنری و پژوهشی در شهر قم، فعالیت‌های انجام شده در حوزه دین را بسیار توصیف کرد و اظهار داشت: لذا مردم به دلیل عدم اطلاع رسانی مناسب کمتر از آن با خبر می‌شوند.
 
وی از تولید 5 فیلم مستند کوتاه از مجاهدات تبلیغی روحانیون طی سال گذشته خبر داد و گفت: در جشنواره عکس حوزه حدود 22 هزار عکس از سراسر کشور با موضوع حوزه و روحانیت به مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ارسال شد و اکنون نیز در صدد راه‌اندازی بانک اطلاعاتی فیلم‌نامه و ایده‌های حوزویان می‌باشیم. 
 
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از راه‌اندازی بخش پویانمایی در این مرکز خبر داد و بیان داشت: 5 فیلم پویانمایی با عنوان زندگی عالمان دینی در مرحله تولید قرار دارد که برخی از این فیلم‌ها تا پایان سال به نمایش در خواهد آمد و امیدواریم بخش دیگر در سال آینده اجرا شود.
 
وی برگزاری جلسات نقد و بررسی فیلم‌های سینمایی مرتبط با روحانیت نظیر «طلا و مس» و «زیر نور ماه» با حضور طلاب را از دیگر اقدامات مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیان کرد و در خصوص ضرورت حضور پر رنگ روحانیون در مراحل مختلف تولید فیلم‌های سینمایی و جلوگیری از تولید فیلم‌هایی که اساسی‌ترین اصول اسلامی را مورد هدف قرار می‌دهند، اذعان داشت: شاید نیازی نباشد که روحانیت به این عرصه ورود پیدا کند، بلکه ضوابط باید به گونه‌ای باشد که به طور سیستمیک جلوی بروز و ظهور فیلم‌نامه‌های غیر دینی گرفته شود، البته منظور ما این نیست که لزوماً همه فیلم‌نامه‌ها دینی باشند، ‌بلکه فیلمی ساخته شود که اصل و ضرورت دین را زیر سوال نبرند.
 
حجت‌الاسلام کمساری با اشاره به فارغ‌التحصیل شدن تعداد بیشماری از طلاب و روحانیون در عرصه فیلم‌نامه‌نویسی و کارگردانی از دانشکده صداو‌سیما، خاطرنشان کرد: تشکیل هیأت امنایی از روحانیون در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نظارت آنها در مراحل مختلف تولید فیلم می‌تواند ایده خوبی باشد، لذا حوزه علمیه آمادگی این را دارد که در این بخش ورود پیدا کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها