به گزارش پایگاه 598 به نقل از ايسنا/ تحقيقات جديد پژوهشگران نشان داده است که شيره خرما با مزهاي بهتر داراي ترکيبات شيميايي خاص ضدباکتري در برابر بيماريهاست.
در حال حاضر از شيره خرما در بسياري از کشورها براي طبخ غذاهايي چون مرغ و دسرهاي مختلف استفاده ميشود.
هاجر
طالب از دانشپژوهان دانشگاه کارديف انگليس تاثيرات شيره خرماي توليد شده
در بصره عراق را بر رشد کلوني باکتريها مورد بررسي قرار داد.
وي عنوان
کرد: شيره خرما سرشار از ترکيبات فنولي است که در خرماي رسيده وجود دارد.
اين مواد در ميوههايي چون انگور نيز موجود است که شيره آن خاصيت آنتي
اکسيداني دارد.
با بررسي اثر اين ماده بر باکتريهايي چون
استافيلوکوکوس اورئوس، اشرشياکلي، انتروکوک و سودوموناس آئروژينوزا مشخص شد
خاصيت ضدباکتري اين ماده بسيار موثرتر و سريعتر از درمان با عسل حتي در
درمان زخمهاست. البته اين خاصيت در ترکيبات مصنوعي شيره خرما وجود ندارد.
نتايج اين تحقيق در کنفرانس سالانه جامعه ميکروبشناسي عمومي در بريتانيا ارائه شده است.