شیرینکنندههای طبیعی: میوهی مانک
معدودی از شیرینکنندهها فاقد کالری هستند. استویا نیز یک گزینهی طبیعی ست٬ اما میوهی مانک در چین دارای پیشینهی دارویی است. یک دلیل برای مصرف یک شیرینکنندهی طبیعی٬ در کنار اینکه قند را با کالریهایش جایگزین میکند٬ این است که شیرینکنندههای دستساز میتواند تولید انسولین شما را متوقف کرده و روند کاهش وزن را کُند کند.
گزینههای لبنی: شیربادام
آقای دیسپیریتو میگوید: از خوردن لبنیات خودداری میکنم٬ چون لاکتوز و کاسئین دارد. ترکیباتی در آنها وجود دارد که در برخی افراد در قالب مواد چاقکننده عمل میکند. شیربادام (ترکیبی از آجیل و آب) را جایگزین شیر عادی کنید و ببینید که چگونه مصرف کلسیمتان بالا میرود.
غذاهای فاقد گلوتن: سینهی مرغ
بسیاری از مردم برای رفع التهاب٬ گلوتن را از رژیم غذایشان حذف میکنند. گوشت کمچرب مثل سینهی مرغ (یا بوقلمون) یکی از غذاهای مؤثر برای سوزاندن چربی است چرا که متابولیسم شما را زیاد میکند.
غذاهای میکروبیوتیک: سیر و پیاز
آقای دیسپیریتو معتقد است هم سیر و هم پیاز غذاهای سادهای هستند و سرشار از اینولین- اینولین یک فیبر زیستی است که باکتریهای مفید را در شکمتان تحریک میکند.