
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598،البته تصاویر نشان می داد که داور در دادن کارت قرمز به زلاتان بسیار سختگیرانه عمل کرده است. آقای کائیپرز، صحنه ای مشابه در نیمه دوم را با دادن کارت زرد به دیگو کاستا مدیریت کرد. با این حال، پی اس جی موفق شد با تساوی 2-2 و در حالیکه بیش از 90 دقیقه 10 نفره بازی کرد، مجوز صعود به دور بعد را به دست بیاورد.
زلاتان در انتهای بازی در مورد صحنه اخراج خود به خبرنگاران گفت:" وقتی کارت قرمز را در دستان داور دیدم، مثل کسانی شده بودم که نمی دانند چه باید بکنند. شاید داور چیز دیگری در صحنه خطا دیده بود که مرا اخراج کرد.
بدترین چیزی که در صحنه اخراج من اتفاق افتاد، هجوم بازیکنان چلسی بطرف داور بود. یک لحظه احساس کردم 11 بچه دوره ام کرده اند. وقتی آن صحنه ها را دیدم، ترجیح دادم خودم را کنار بکشم.
نمی دانم اسکار در صحنه اخراج، فیلم بازی کرد یا نه، مهم این است که حالا ما به دور یک چهارم راه یافته ایم. ببینیم در دور بعد چه پیش خواهد آمد."