نتایج این مطالعه ممکن است نه تنها برای افرادی که دیر وقت اقدام به غذا خوردن میکنند بلکه برای افراد شاغل در شیفت شب هم هشداردهنده باشد.
«کریستوفر کولوِل» از متخصصان دانشگاه کالیفرنیا گفت: ما این تصور را داریم که با یک تغییر میتوانیم در هر ساعتی کار کنیم و بخشی از این کار، خوردن مواد غذایی در هر ساعتی است.
اگرچه این تحقیق روی موشهای آزمایشگاهی انجام گرفته اما اصول کلی آن روی انسان نیز به کار گرفته شده و مطابقت دارد. سبک زندگی مدرن که مستلزم کار کردن در طولانی مدت است به بدن اجازه نمیدهد برای حفظ سلامتی برنامه مرتبی را دنبال کند. ساعت زیستی یک چرخه 24 ساعتی را دنبال میکند و تنظیم کننده تمامی عملکردهای بدن از جمله هورمونها و رفتارهاست. هر گونه اختلال در این چرخه برای سیستم ایمنی ضرر دارد و مخصوصا میتواند به دیابت نوع 2 منجر شود.
در این بررسی متخصصان به موشهای آزمایشگاهی اجازه دادند تا در زمانهای طبیعی غذا بخورند در حالی که گروه دوم تنها در ساعات طبیعی خوابیدن اجازه خوردن داشتند.
به گزارش 598 به نقل از ایسنا، متخصصان مشاهده کردند موشهایی که تنها در مدت زمان طبیعی خواب اجازه خوردن داشتند در به یاد سپردن آنچه که یاد گرفتهاند با مشکل روبرو بودند. همچنین در شناخت اشیاء جدید دچار درد سر شده و در ساختاری از مغزشان که با حافظه و آموزش درگیر بود تغییراتی شکل گرفته بود.