باشگاه خبرنگاران: قسمت مورد استفاده زیره، میوه های آن است که به طور
مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفاده های بسیار زیاد به عمل می آید.
وی
تصریح کرد: دانه زیره موجب تحریک ترشح آنزیمهایی در غده پانکراس
(لوزالمعده) میشود که به نوبه خود به جذب ریزمغذیها کمک میکند.
علیزاده
ادامه داد: زیره سبز قدرت مقابله با انواع آلودگیهای باکتریایی و قارچی
را هم دارد و برای همین در صنایع غذایی مورد استفاده فراوان قرار میگیرد.
استادیار
گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: زیره سرشار از
ویتامینهای ب1، ب2، ب3، ث و همچنین املاح معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن،
منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم است.
وی افزود: مصرف زیره سبز منجر به با افزایش سوخت و ساز بدن و کم شدن بروز چاقی میشود.
علیزاده
تاکید کرد: زیره ادویه بسیار مناسبی برای هضم غذا، سمزدایی از بدن و
میتواند مشکلاتی مانند اسهال، تهوع و کسالت صبحگاهی و سرماخوردگی را درمان
نماید.