کد خبر: ۲۹۳۷۹۰
زمان انتشار: ۱۱:۵۴     ۱۹ بهمن ۱۳۹۳
در گذشته اي نه چندان دور، تعويض هارد ديسک لپ تاپ به معني بسته بندي آن و فرستادن به نمايندگي، يا تحويل آن به يک تعمير کار لپ تاپ بود.
ايران اکونوميست/ در گذشته اي نه چندان دور، تعويض هارد ديسک لپ تاپ به معني بسته بندي آن و فرستادن به نمايندگي، يا تحويل آن به يک تعمير کار لپ تاپ بود

در هر دو صورت شما مجبور بوديد مدتي را بدون رايانه‌ي دوست داشتني خود سر کنيد و هزينه ي زيادي براي انجام اين کار بپردازيد. خوشبختانه، بيشتر نوت بوک هاي امروزي به شما اجازه مي دهند تا به آساني به هارد ديسک و برخي از اجزاي ديگر دسترسي داشته باشيد. در ادامه به بررسي همه‌ي چيزهايي که شما بايد راجع به تعويض هارد ديسک لپ تاپ خود بدانيد تا مجبور نباشيد درد و اضطراب جدايي از تکنولوژي و يک قبض مالي بزرگ را تحمل کنيد، مي پردازيم.
پنج مرحله‌ي آسان و بدون دردسر براي تعويض هارد ديسک لپ تاپ توسط خودتان:

انتخاب هارد ديسک مناسب
بعد از انتخاب ظرفيت مورد نظر هارد ديسک، ابعاد حک شده بر روي ديسک جديد را بررسي کنيد. همه‌ي مدل‌هاي هارد، اندازه‌هاي يکساني ندارند. اطمينان پيدا کنيد که ابعاد هارد ديسک جديد، با مدل قديمي برابر است. ضخامت ديسک ها را نيز بررسي کنيد. اغلب هارد ها در ابعاد 2.5 اينچي به بازار عرضه مي شوند، اما ضخامت هاي آن ها با هم متفاوت است. پورت هاي اتصال را با دقت بررسي کنيد. اغلب مدل هاي جديد با پورت هاي SATA توليد مي شوند، اما احتمال عدم سازگاري آن با لپ تاپ شما وجود دارد. در صورت عدم سازگاري، مي توان از مبدل هاي مختلف کابل نيز استفاده کرد، اما با توجه به فضاي بسته و محدود لپ تاپ، جا دادن سيم هاي اضافي و کابل ها ممکن است مشکل ساز باشد و از جاي‌گيري مناسب هارد ديسک جديد جلوگيري کند.

تهيه‌ نسخه‌ پشتيباني
قبل از هر کاري، براي اطمينان بيشتر به هر نحوي که شده يک نسخه‌ي پشتيبان از اطلاعات خود تهيه و نگه داري کنيد. با توجه به حجم فايل هاي خود، رايت کردن بر روي سي‌دي و دي.وي.دي، فلش USB و هارد اکسترنال، مي‌توانند از گزينه هاي موجود براي شما باشند. اگر هيچ کدام از اين موارد براي شما مناسب نيستند، مي توانيد از سرويس هاي پشتيباني آنلاين مانند (www.mozy.com) استفاده کنيد. البته از آنجايي که آپلود کردن اطلاعات زمان نسبتا زيادي مي برد، اين مورد بيشتر براي حجم هاي پايين مناسب است.

خارج کردن هارد ديسک فعلي
اول از همه، کابل شارژ لپ تاپ را از برق بکشيد و باتري آن را بيرون آوريد تا از صدمه زدن به مادربورد و خودتان جلوگيري کنيد. براي انجام اين مرحله به يک دست پيچ گوشتي ريز (مخصوص ساعت و جواهرات) و يک مکان خلوت با روشنايي کافي احتياج داريد. لپ تاپ را بر عکس کرده، پيچ و مهره هاي آن را باز کنيد. هارد ديسک‌ها معمولا پايين يا پهلوي لپ تاپ قرار دارند و به آساني خارج مي شوند. بعد از خارج کردن هارد ديسک، تمام کابل ها و اتصالات را آهسته و تک تک از آن جدا کنيد و بلافاصله آن ها را به هارد ديسک جديد متصل کنيد.

جايگذاري هارد ديسک جديد
هارد ديسک جديد را در حالت عکس (معکوس عمليات جداسازي هارد قبلي) هارد ديسک قديمي، داخل لپ تاپ قرار دهيد. اگر هارد ديسک لپ تاپ شما از پهلو و کشويي است، تا لحظه ي شنيدن صداي کليک، هارد ديسک را به داخل فشار دهيد. اگر هارد ديسک جديد به راحتي جاي نمي گيرد، آن را بيرون آورده، از محکم بودن پيچ و مهره مطمئن شويد و دوباره امتحان کنيد. هيچ وقت براي اين کار از زور استفاده نکنيد. بعد از جايگذاري هارد ديسک جديد، تمام پيچ و مهره هاي باقي مانده را ببنديد و دوباره لپ تاپ را سر هم کنيد.

شناسايي هارد ديسک جديد
با روشن کردن لپ تاپ، به احتمال زياد سيستم بايوس به طور خودکار درايو جديد را شناسايي مي کند. برخي اوقات لازم است تا يک يا دو درايو را به روز رساني کنيد، اما در غير اين صورت لپ تاپ شما با يک هارد ديسک جديد آماده است. حالا شما مي توانيد تمام اطلاعات خود را به هارد جديد منتقل کنيد و از درياي ظرفيت جديد لپ تاپ خود لذت ببريد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها