وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۲۹۱۹۹۱
زمان انتشار: ۱۳:۰۳     ۱۳ بهمن ۱۳۹۳
به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرورزشی، محمود فکری مربی استقلال معتقد است که فضای برنامه نود کاملاً به سود کروش بوده است.

او می‌گوید: «از بیژن ذوالفقارنسب تشکر می‌کنم که در فضای بد فوتبال این شجاعت را پیدا کرد که حرف بزند اما فردوسی‌پور به او اجازه نمی‌داد که حرف‌هایش را بزند. فردوسی‌پور طوری برنامه‌ریزی کرده بود که از کروش حمایت کند. تلویزیون برای عادل فردوسی‌پور شده، این تلویزیون برای مردم هم هست.»
او ادامه می‌دهد: «برنامه عادل فردوسی‌پور یکطرفه بود و اجازه نمی‌داد ذوالفقارنسب حرف بزند. این روزها فقط فردوسی‌پور می‌تواند رئیس فدراسیون یا سرمربی را عوض کند. فوتبال ما در جا زده و فردوسی‌پور نمی‌آید بپرسد چه کسانی باعث این موضوع شده‌اند. چطور عراق به جمع ۴ تیم آسیا راه یافت اما ما نتوانستیم؟ چطور برخی‌ها کار کارلوس کروش را خوب توصیف و به‌به و چه‌چه می‌کنند؟ کروش به عنوان سرمربی تیم‌ملی ایران چه حرکتی برای پیشرفت فوتبال ما انجام داده است؟ همه عادل فردوسی‌پور را می‌شناسند و می‌دانند هر کسی علیه او صحبت کند تا زمانی که او را به زمین نزند، رهایش نمی‌کند!»



نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام