به گزارش ایرنا، خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از 'خالد آرائین' رئیس صدا و سیمای این كشور نوشت: این اقدام در واكنش به مستند دو قسمتی بی بی سی در باره مبارزه پاكستان با تروریسم بوده است.
بی بی سی همچنین در این مستند پاكستان را متهم كرده بود كه این كشور از یك سو با آمریكا در مبارزه با عناصر شرور همگام شده و ازسوی دیگر سرویس های امنیتی پاكستان به آموزش مخفی نیروهای مسلح و شبه نظامی در افغانستان برای حمله به نیروهای نظامی و مردم مبادرت می ورزند.
وزارت خارجه پاكستان چند روز پیش این فیلم مستند ساخته شده توسط شبكه بی بی سی را خلاف واقعیت دانست و بشدت اهداف این مستند مبنی بر حمایت سرویس های امنیتی این كشور از گروه های شبه نظامی در افغانستان بویژه طالبان را رد كرد.
در بیانیه وزارت خارجه پاكستان افزوده شده: در این داستان ساختگی و عاری از حقیقت، از فداكاری و مشاركت مردم , نیروهای نظامی و دولت پاكستان در مبارزه با تروریسم تصویری نمایش داده نشده و از آسیب هایی كه پاكستان بواسطه مبارزه با تروریست ها متحمل شده وهمچنین از عملیات انتحاری كه در پاكستان عده زیادی از مردم را قربانی كرده, چیزی نمایش داده نشده است.
پیش از این ارتش پاكستان نیز در اطلاعیه ای این مستند بی بی سی را ساختگی و به دور از واقعیت عنوان كرده بود.
ژنرال اطهر عباس سخنگوی ارتش پاكستان در اظهاراتی این فیلم را مخالف سیاست های كشورش وهمچنین مخرب در راستای روابط دوجانبه پاكستان و افغانستان دانست. وی با اشاره به اینكه عوامل ساخت این فیلم قابل سرزنش هستند, افزوده بود: نیروهای نظامی و اطلاعاتی ارتش پاكستان خود نیز از وجود و حملات نیروهای شبه نظامی القاعده و طالبان درامان نبوده و در حدود 300 نفر از مقامات امنیتی سازمان اطلاعاتی ارتش پاكستان در حملات شبه نظامیان كشته شده اند.
از طرفی 'هلن دلر' سخنگوی شبكه بی بی سی اعلام كرده است كه این فیلم به سفارش اعضای تحریریه شبكه ساخته شده و مقامات بی بی سی از آنان خواسته بودند تا واقعیت های سیاست های اعمال شده پاكستان را در ارتباط با مبارزه با تروریسم و نقش آنان در افغانستان به نمایش بگذارند.
این شبكه تلویزیونی همچنین در نوشته ای در وبسایت خود مدعی شده است كه این مستند در مورد اتهامات سازمان سیا و مقامات غربی مبنی بر ناتوانی پاكستان برای عمل كردن به تعهداتش برای مقابله با تروریسم ساخته شده است.