علی حسینی گفت: در طب سنتی توصیه شده در دوران بارداری باید از حمام کردن زیاد، انجام حرکات و ورزشهای سنگین پرهیز شود.
وی ادامه داد: در این دوران باید از مصرف غذاهای بسیار سرد و بسیار گرم پرهیز کرد و از غذاهای متعادل استفاده کرد.همچنین مصرف غذاهای زود هضم بسیار توصیه می شود.
حسینی گفت: مصرف برخی خوراکیها مانند نخود، لوبیا، کنجد و کرفس بهتر است محدود شود.بنابراین در دوران بارداری از پرخوری و کم خوری باید پرهیز کرد.
وی گفت: مصرف مواد تند و نفاخ مانند باقلا، زیتون خام ،نخود و لوبیا و فلفل باید در این دوران محدود شود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: زنان باردار بهتر است از غم و اندوه، خوشحالی شدید، صدا و بوهای شدید، مالیدن روغن به سر و فریاد زدن خودداری کنند.
وی تصریح کرد: مصرف میوه هایی مانند به، سیب، گلابی و انار برای زنان باردار مفید است.
حسینی
گفت: مادران باردار باید از فعالیت های سنگین بدنی و حالت جهش و پرش
بپرهیزند. البته میزان فعالیت زن باردار به وضعیت جسمی وی قبل از بارداری
بستگی دارد.