کد خبر: ۲۷۹۴۲۷
زمان انتشار: ۱۱:۲۷     ۲۹ آذر ۱۳۹۳
باراک اوباما با صدور فرمانی، صادرات کالا، فن آوری و خدمات به کریمه را ممنوع اعلام کرده است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم: باراک اوباما با صدور فرمانی، صادرات کالا، فن آوری و خدمات به کریمه را ممنوع اعلام کرده است.

به گزارش بی‌بی سی، دستورالعمل روز جمعه رییس جمهوری آمریکا همچنین تعداد دیگری از اشخاص حقیقی و حقوقی روسیه و اوکراین را تحریم می‌کند.

از ماه فوریه سال میلادی جاری که روسیه شبه جزیره کریمه را ضمیمه خاک خود کرد آمریکا و متحدان غربی‌اش، تحریم‌های گسترده‌ای علیه روسیه وضع کرده‌اند.

باراک اوباما روز جمعه اعلام کرد که تحریم‌های تازه بیانگر آن است که آمریکا الحاق کریمه به روسیه را نخواهد پذیرفت.

پس از انضمام کریمه، شبه نظامیان جدایی‌طلب در مناطق عمدتا روس نشین شرق اوکراین نیز شورش کردند و خواستار الحاق این بخش از خاک اوکراین به روسیه شدند. درگیری بین آنان و نیروهای دولتی اوکراین همچنان ادامه دارد.

روز جمعه اعلام شد که با وجود اعلام آتش بس، پنج سرباز اوکراینی در زد و خورد‌ها کشته شده‌اند.

هم زمان، کانادا نیز حداقل 20 مقام روسیه و اوکراینی را بر سر بحران در شرق اوکراین و حمایت از اقدام روسیه در کریمه تحریم کرده است.

کانادا همچنین تحریم‌ها علیه صنایع نفت و گاز روسیه را گسترش داده است.

کشورهای غربی دولت روسیه را به حمایت مالی و تسلیحاتی از جدایی‌طلبان و حتی دخالت مستقیم در جنگ داخلی اوکراین متهم کرده و خواستار حل و فصل این بحران از راه‌های مسالمت آمیز شده‌اند. روسیه هرنوع کمک نظامی به جدایی‌طلبان را تکذیب کرده و گفته است که آنان گروهی خودجوش هستند که برای احقاق حق خود قیام کرده‌اند.

براساس مصوبه جدید اتحادیه اروپا، از روز 20 دسامبر شهروندان و شرکت‌های تابع کشورهای عضو اتحادیه حق سرمایه‌گذاری و خرید ملک و ارائه خدمات به کریمه را ندارند و موسسات جهانگردی این کشور‌ها، به خصوص ترتیب‌دهندگان سفرهای دریایی، مجاز به حمل مسافر برای بازدید از این منطقه نیستند و کشتی‌های اروپایی، مگر در موارد اضطراری، نمی‌توانند به بنادر این منطقه سفر کنند.

فروش برخی اقلام و اجناس به شرکت‌های ثبت شده در کریمه نیز ممنوع است.

هم زمان با افزایش تنش سیاسی بین مسکو و غرب، روسیه با بحران اقتصادی رو به رو شده است. روبل (واحد پول روسیه) این هفته حدود 15 درصد از ارزش خود را از دست داد.

تعدادی از شرکت‌های خودروسازی غربی نیز در واکنش به سقوط روبل که امسال ارزش آن نسبت به دلار نصف شده، به اقدام مشابهی دست زده‌اند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها