کد خبر: ۲۷۴۸۰۵
زمان انتشار: ۲۳:۵۶     ۰۹ آذر ۱۳۹۳
اکبر کمیجانی با تاکید بر اینکه هدفگذاری ما برای سال 1394 کنترل تورم در سطح 14-13 درصد است به تعداد زیاد متقاضیان دریافت وام ازدواج از شبکه بانکی اشاره کرد و گفت: در سال جاری انتقادات بسیاری از عدم پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در رسانه‌ها مطرح بود ولی با تلاش بخش اعتبارات بانک مرکزی و بانک ها و اضافه شدن چند بانک و موسسه اعتباری جدید به خط پرداخت کنندگان وام ازدواج، عملکرد بهتری در این حوزه داشته‌ایم و امیدواریم پاسخگوی متقاضیان بیشتری در شبکه بانکی باشیم.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر: قائم مقام بانک مرکزی با اعلام سیاست جدید دولت برای کاهش نرخ تورم به 13 درصد در سال آینده گفت: بانک ها در ماه های پایانی سال، اضافه برداشت ها را کنترل کنند.

اکبر کمیجانی با تاکید بر اینکه هدفگذاری ما برای سال 1394 کنترل تورم در سطح 14-13 درصد است به تعداد زیاد متقاضیان دریافت وام ازدواج از شبکه بانکی اشاره کرد و گفت: در سال جاری انتقادات بسیاری از عدم پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در رسانه‌ها مطرح بود ولی با تلاش بخش اعتبارات بانک مرکزی و بانک ها و اضافه شدن چند بانک و موسسه اعتباری جدید به خط پرداخت کنندگان وام ازدواج، عملکرد بهتری در این حوزه داشته‌ایم و امیدواریم پاسخگوی متقاضیان بیشتری در شبکه بانکی باشیم.

قائم مقام بانک مرکزی تامین سرمایه در گردش واحدهاي توليدي را براي خروج از رکود مهم دانست و گفت: عملکرد نظام بانکی در این حوزه نسبت به سال گذشته بهبود نسبی داشته و نسبت تسهیلات سرمایه در گردش از کل تسهيلات پرداختي شبکه بانکي در سال جاری به 60 درصد رسیده که در مقایسه با 53 درصد سال گذشته 7 واحد درصد افزایش داشته است؛ بنابراین عملکرد اعتباری شبکه بانکی کشور با الزامات خروج از رکود اقتصادی همخوانی دارد.

کمیجانی در بخش دیگر سخنان خود وضعیت رشد نقدینگی را اینگونه تشریح کرد: رشد نقدینگی در مهرماه سال جاري نسبت به مهر سال گذشته به 28.7 درصد رسیده که از سطح 23 تا 25 درصد پیش‌ بینی ما کمی فراتر رفته است.

وی خاطرنشان کرد: البته 3.9 از این رشد مربوط به توسعه پوشش آمارهاي پولي بانک مرکزي و لحاظ اطلاعات بانک ها و موسسات جدیدالتاسیس است؛ ولی با تمام این اوصاف، براي حصول به اهداف تورمي بايد تلاش‌ های بیشتری در زمينه کنترل نقدینگی صورت پذيرد.

قائم مقام بانک مرکزی افزود: حصول به اهداف تورمی یاد شده، مستلزم رعایت الزاماتی در حوزه سیاست پولی و کنترل رشد نقدینگی است. بدیهی است در صورت عدم توجه به این الزامات و افزایش رشد نقدینگی از حدود تعیین شده، عملکرد نرخ تورم نیز از اهداف تعیین شده فراتر خواهند رفت.

کمیجانی از مدیران عامل بانک ها درخواست کرد در ماه های پایانی سال با رعايت انضباط مالی و کنترل اضافه برداشت خود از منابع بانک مرکزي، دولت و بانک مرکزی را در دستیابی به اهداف اقتصادی تعيين شده یاری رسانند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
سرباز
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۹:۲۳ - ۱۰ آذر ۱۳۹۳
۰
۰
کسی ادعای پیغمبری کرد! به او گفتند معجزه چه داری؟ گفت: به آن درخت تنومند می گویم بیاید اینجا پیش ما!
گفت: ای درخت بفرمان من بیا!...دیدن نیامد و اتفاقی نیافناد!
مردم اعتراض کردند...طرف رفت محضر درخت! و گفت من " تواضع" بخرج می دهم و میروم پیش درخت!
خلاصه مردم کتک مفصلی به طرف زدند که مارا مسخره کرده ای ای کذاب!
حکایت کاهش تورم و خروج از رکود شده حکایت معجزه طرف!
اولا کاهش تورم و خروج از رکود به معنی رونق اقتصادی و افزایش نرخ مشارکت اقتصادی مردم است که عملا در فضای کسب و کار چنین چیزی محال است رویت و درک شود!
ثانیا دولت با کاهش 33 درصدی بودجه عمرانی کشور در بودجه سال 93، بخش عمده ای از اشتغالهای مترتبه در بخش صنعت ساختمان که اتفاقا اشتغالزایی مناسبی دارد را به تعطیلی کشانده است
به نظر شما اگر بودجه عمرانی یک مملکت بیش از 30 درصد کاهش یابد نمی تواند تورم موجود را تا حدودی مهار کند؟!
حتما چنین است و پیشنهاد می شود بخاطر عدم تزریق نقدینگی در سایر بخشهای اقتصادی و تولیدی، دولت محترم همه جا را تعطیل بفرماید و تبعا دیگر تورمی نخواهد بود!

دولت ممکن است یک هدف دیگر از این آمارهای غیر واقعی در نظر داشته باشد و آن دستمزد بیش ز چند میلیون کارمند و کارگر فعال در عرصه اقتصادی کشور است!
چگونه؟ وقتی نرخ تورم را یهوووویی و ظرف یکسال100% کاهش اعجاز گونه میدهد قطعا در لایحه بودجه سال آینده اعلام می کند افزایش حقوق و دستمزد بر اساس نرخ تورم خواهد بود کما اینکه " نوبخت" و دیگران از هم اکنون ساز آن را کوک کرده اند!
حال ببینید قرار است در سال اینده چه شود:
1- افزایش نرخ ریالی دلار
2- افزایش قیمت حاملهای انرژی در بخش مصارف تجاری-صنعتی و خانگی
3- افزایش بهاء آب مصرفی
4- افزایش 30 تا 40 درصدی قیمت نان
5- تبعا افزایش قیمت خدمات عمومی بخش خصوصی مثل تاکسی - مترو اتوبوس
6- افزایش اقلام مصرفی وو خوراکی ناشی از گرانی نرخ برابری ریال و ارز و حاملهای انژی
7- مذاکرات هسته ای انتظارات را برآورده نخواهد کرد و تحریمهای اساسی چون بلوکه شدن دارایی و فروش نفت و سایر موارد همچنان بقوت خود باقی است.
8-درآمدهای نفتی در سال 93 با کاهش محسوس و به تبع کسری قطعی بودجه مواجه خواهد بود که این خود بسیاری تصمیمات اقتصادی را به سمت ریاضت مردم و نه دولت پیش می برد !.
و.....بسیاری شاخص های دیگر که قصد ناامیدی از دولت " تدبیر و امید" نیست بلکه دانستن حق مردم است!
پس بقول آن ظریف"دولت راستگویان" راست بگوید و چپ نزند!
مردم را امین خود بداند...نمایندگان مردم را امین خود بداند...به اقتصاد مقاومتی در عمل ایمان داشته باشد..لفاضی نفرماید...مشکلات موجود و ناتوانی در تدبیر و حل و فصل آنها را فضایی نفرماید و گردن احمدی نژاد و حاج حافظ شیرازی نیاندازد!
مهمتر انکه جان" نن جون" اینقدر به امریکا جنایتکار و رد و بدل خنده و دست دادن با آن مردک بی اختیار و شام و نهار و صبحانه خوردن با " زینت المجالس- خودی" وندی شرمن دل نبندد.
لطفا امیدتان به مردم و رهبر و توانمندیهای داخل باشد.باور کنید" ما می توانیم".
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها