کد خبر: ۲۷۲۹۴۰
زمان انتشار: ۱۰:۴۸     ۰۳ آذر ۱۳۹۳
ایسنا نوشت:

مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف منظم پای مرغ سبب کنترل و کاهش فشار خون می‌شود.

نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف پای مرغ برای افراد مبتلا به پوکی استخوان، کمر درد یا دیسک کمر‌ یا افرادی که دچار شکستگی استخوان هستند، توصیه می‌شود.

وی افزود: پای مرغ جایگزین مناسبی برای داروهای غضروف‌ساز است و به رشد کودکان و نوجوانان کمک بسیاری می‌کند.

علیزاده نسبت به مصرف این ماده پرخاصیت برای بیماران قلبی عروقی هشدار داد و عنوان کرد: افراد دارای چربی خون بالا و بیماران قلبی و عروقی باید از مصرف آن خودداری کنند.

وی تاکید کرد : با جدا کردن لایه روغنی جمع شده در سطح قابلمه بعد از پخت پای مرغ، سالمندان و افراد دارای اختلال قلبی عروقی و غیره نیز می‌توانند از مزایای آن بهره مند شوند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها