* مشروبات الکلي * رنگ هاي مصنوعي خوراکي و طعم دهنده * باکتري
* موادشيميايي
* لبنيات
* دارو
* ورزش (افراط در ورزش يا ورزش نکردن)
* چربي ها (برخي چربي ها درمان مي کند و برخي ضرر مي رساند)
* انسولين (اگرچه بدن براي پردازش قند به انسولين نياز دارد اما زيادي آن نيز مي تواند به سلول ها آسيب برساند.)
* مواد نگه دارنده (مواد نگه دارنده مصنوعي مي تواند آسيب رسان باشد
درحالي که مواد نگه دارنده گياهي مانند برگ کاري که براي حفظ غذا در هند
استفاده مي شود، در دوز پايين مفيد است.)
* استرس؛ ۲ نوع استرس
وجود دارد. استرس خوب که به عنوان مثال هنگام گرفتن دوش با آب خنک، انجام
ورزش هاي مفيد و قرارگرفتن محدود در برابر آنتي اکسيدان ها ايجاد مي شود و
استرس هاي مضر که براثر کمبود خواب، ورزش بيش از حد يا کم تحرکي و مصرف
غذاهاي فرآوري شده به وجود مي آيد.
* مصرف کافي ويتامين D. يکي از عملکردهاي اين ويتامين ايجاد تعادل در عملکرد سيستم ايمني بدن است.
* با ترکيب گياهي با التهاب مقابله کنيد. گياهان حاوي ترکيبات ضد التهابي شامل زردچوبه، چاي سبز، ريحان، زنجبيل، پياز، سير و سويا است.
* ورزش هاي منظم هوازي انجام دهيد. انجام ورزش هاي متعادل هوازي فوايد متعددي دارد از جمله اين که داراي تاثير ضد التهابي است.
* وزن کم کنيد. کيتوکينز (Cytokines) ماده شيميايي که التهاب ايجاد مي کند از سلول هاي چربي رها مي شود. با کم کردن وزن يا حفظ وزن سالم، مي توانيد از بدن خود در برابر التهاب محافظت کنيد.
* ورزش هاي تنفسي انجام دهيد؛ نفس هاي آرام و هماهنگ سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند و استرس را که علت عمده التهاب است نيز کاهش مي دهد.
* از مصرف غذاهاي التهاب زا مانند قند و چربي هاي اشباع شده موجود در گوشت هاي چرب پرهيز کنيد. ميزان مصرف ماهي را که ضدالتهابي است، افزايش دهيد.
* خواب کافي داشته باشيد. بسياري از مشکلات مربوط به خواب را مي توان با اتخاذ مهارت هاي خواب بهبود داد.