به گزارش پایگاه 598 به نقل از عرش نیوز: یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: برجستهترین خاصیت انار کند کردن روند چروک شدن پوست است.
معصومه
جولانا با بیان اینکه انار یکی از قدیمیترین میوههای شناخته شده است،
افزود: از گذشته مصرف این میوه برای شفافیت پوست توصیه شده است.
وی
بیان کرد: انار میوهای است که در ابتدا در آسیا و اطراف دریای مدیترانه
کشت میشد اما، اکنون در بسیاری از کشورها که آب و هوا اجازه میدهد رشد
کرده است. انار میوهای شگفتانگیز بوده و خواص دارویی بسیاری دارد. انار
فشار خون و کلسترول را کاهش میدهد و در درمان کمخونی مؤثر است.
جولانا
تصریح کرد: احتمالا مشهورترین خاصیت انار کند کردن روند چروک شدن پوست است
و میتوان عطش را با خوردن انار برطرف ساخت. انار همچنین در درمان اسهال
بسیار مفید است و در سلامتی قلب و عروق و استخوان نقش دارد.
جولانا
بیان کرد الاژیک اسید موجود در انار از بروز بیماریها از جمله بیماریهای
عصبی، سرطانها جلوگیری میکند و رشد تومورهای سرطانی را کند میسازد.
به
گفته این کارشناس تغذیه، انار از تصلب شریانها، سکتهها، آلزایمر و پیری
زودرس جلوگیری و خون را صاف میکند، گشاینده رگهای بدن، ملین شکم و
تقویتکننده کبد است. انار برای یرقان، خفقان قلب و سرفه حاد، سودمند
است. صدا را صاف و صورت را با طراوت میکند.
جولانا با بیان خواص موجود
در آب انار نیز گفت: آب انار در افزایش جریان خون در قلب موثر است و خاصیت
میکربکشی و ضدعفونیکنندگی دارد. انار مانع بروز پوسیدگی دندان میشود.
از طرفی یک انار معمولی 40 درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین ث را تامین
میکند. انار اشتهاآور و همچنین غنی از آنتیاکسیدان، اسید فولیک، پتاسیم و
آهن است و دم کرده پوست انار گلودرد را تسکین میدهد. مطالعات نشان
میدهد که انار یکی از نیرومندترین و مغذیترین غذاها برای سلامتی و
میوهای است که شما نمیتوانید از رژیمتان حذف کنید.
وی با توصیه
به خوردن این میوه و آب آن به همراه گلپر به دلیل ترکیباتی که دارد، اظهار
کرد: این میوه نفخآور است، مصرف آن با گیاه معطری مانند گلپر که طبع گرمی
دارد، خاصیت نفخکنندگی آن را از بین میبرد.
این کارشناس تغذیه و
رژیم درمانی در ادامه با بیان اینکه یکی از فرآوردههای پرمصرف این میوه
رب انار است، خاطرنشان کرد: رب انار فرآوردهای است که بواسطه وفور این
میوه در برخی نقاط انارخیز کشور از جمله ساوه تهیه میشود و تمامی خواص
انار را داراست.