به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: حمیدعبدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار ما گفت: مواد
غذایی نظیر فست فودها از جمله خوراکیهای محرکزا و آزاردهنده است که اگر
توسط افرادی که دچار بیماری آنفولانزا شده اند مصرف گردد میتواند خطرات
بسیاری را به بار بیاورد.
وی افزود: سالاد، سبزیجات سبز رنگ،
کلروفیلها تمام موادغذایی که بدن نیاز دارد را تامین میکند و در پیشگیری
از آنفلوآنزا نقش بسزایی دارند و همچنین باید از غذاهایی استفاده کرد که
صرفا بیماری آنفلوآنزا را بکاهد نه اینکه حال بیمار را وخیمتر کند.
وی
ادامه داد: مصرف ویتامین C مانند سبزیجات پخته، آب پرتقال، سوپ مرغ، فلفل
قرمز از خوراکیها و غذاهایی است که در بهبود بیماری آنفلوآنزا بسیار
موثرند.
وی اذعان داشت: مصرف چای، عسل، آبلیمو، شیربرنج، توصیه
میشود و باید از مصرف غذاهای کنسروی، فست فودها پرهیز شود زیرا امکان وخیم
شدن حال بیمار آنفلوآنزا گرفته بدتر میشود.
وی توصیه و تاکید کرد:
از مصرف سبزیجات پخته و سبزرنگ مانند جعفری غافل نشوید و از آب پرتقال
تازه، سیب سم پاشی نشده استفاده شود زیرا این خوراکیها افزایش دهنده سیستم
ایمنی بدن هستند.