
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
فرهاد مجیدی که این روزها در ایران به سر می برد، روز پنج شنبه و برای تماشای دیدار استقلال برابر ملوان، به ورزشگاه رفت.
از آنجایی که این اواخر خبر مربیگری او در استقلال شنیده می شد، حضورش در ورزشگاه هم باعث شد تا برخی به آن حواشی دامن بزنند.
ظاهرا قلعه نویی هم که از حضور مجیدی در ورزشگاه مطلع بوده است، بعد از بازی از میرشاد ماجدی سرپرست تیم می خواهد تا پیغام او را به مجیدی برساند.
آخرین خبر، سرمربی استقلال طی این پیغام، از مجیدی درخواست حضور در رختکن تیم را کرده بوده که اسطوره آبی ها هم درخواست سرمربی سابقش را قبول نکرده و عنوان کرده که حضورش در رختکن باعث رفتن تیم محبوبش به حاشیه می شود.