کد خبر: ۲۵۵۰۳
زمان انتشار: ۱۰:۵۶     ۱۵ آبان ۱۳۹۰
شبکه عنکبوتی که مقامات سعودی مرتبط با خاندان آل سعود و دستگاه اطلاعات عربستان و سفارت این کشور در قاهره را و برخی از مسئولان فلسطینی و خانواده مبارک و یک شرکت ارتباطی بزرگ بین المللی از آن همسر یکی از شاهزاده‌های سعودی را دربرمی‌گیرد، درصدد خروج دارایی‌ها و اموال مبارک و خانواده‌اش از مصر هستند.
بازداشت یک شاهزاده سعودی در فرودگاه قاهره پرده از توطئه‌ای بزرگ بر داشت که نشان می‌دهد ، سرویس اطلاعات و امنیت رژیم سعودی درصدد خروج مخفیانه دارایی‌های خانواده مبارک از مصر است.

به گزارش 598 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی "صوت الامه"،‌ محمد عوض، نویسنده جهان عرب در مقاله‌ای پرده از توطئه و ترفند آل‌سعود و سرویس اطلاعات آنها جهت خروج دارایی‌های "حسنی مبارک"، رئیس جمهور مخلوع مصر برمی‌دارد.

محمد عوض می‌نویسد: شبکه عنکبوتی که مقامات سعودی مرتبط با خاندان آل سعود و دستگاه اطلاعات عربستان و سفارت این کشور در قاهره را و برخی از مسئولان فلسطینی و خانواده مبارک و یک شرکت ارتباطی بزرگ بین المللی از آن همسر یکی از شاهزاده‌های سعودی را دربرمی‌گیرد، درصدد خروج دارایی‌ها و اموال مبارک و خانواده‌اش از مصر هستند.

* دستگیری شاهزاده سعودی و تلاش برای خارج کردن محموله‌ای از فرودگاه

سر نخ این توطئه زمانی برملا شد که شاهزاده "لمیاء"، دختر شاهزاده "مقرن بن عبد العزیز آل سعود"، رئیس سرویس اطلاعات و جاسوسی عربستان تلاش داشت، محموله‌ای را از فرودگاه بین المللی قاهره و با استفاده از قوانین دیپلماتیک و تحت پوشش‌های دیپلماتیک مخفیانه و با کمک یک فلسطینی که "طارق محمود ابو فول" خوانده می‌شد، از مصر خارج کند.

* برملا شدن توطئه‌ای بزرگ

این موضوع موجب تحقیقاتی شد که نتایج آن نشان داد، فعالیت‌هایی در مصر در جریان است که طی دو ماه‌ گذشته موفق شده صدها میلیارد جینه را از طریق فرودگاه‌های قاهره یا شرم الشیخ یا قایق‌های ویژه سلطنتی موجود در دریای سرخ از مصر خارج کند.

* رابطه عمیق خاندان مبارک و آل سعود

اعضای این شبکه عجیب که هیچ‌کس از آن مطلع نبود، را فرزندان رئیس سرویس اطلاعات و جاسوسی عربستان یعنی شاهزاده لمیاء،‌ شاهزاده منصور و برخی از افسران سرویس اطلاعاتی این کشور که در مصر تحت عنوان صاحبان شرکت‌های تجاری و بازرگانی و تاجر و بازرگان مشغول به کار هستند، را تشکیل می‌دهند. از تحقیقات به عمل آمده آشکار شد که این افراد روابط بسیار نزدیک و مستحکمی با برخی از مدیران و روسای بلند پایه وزارت داخلی بطور عام و فرودگاه قاهره و بنادر مختلف مصر بطور خاص دارند و در این میان سفیر عربستان نقش مهمی را در این توطئه ایفا می‌کند و در واقع وی حلقه ارتباطی خاندان مبارک با دوستان و طرفدارانشان و سرویس‌های اطلاعاتی را بازی می‌کند و اینجاست که می‌توان به راز دیدارهای پی‌درپی سفیر عربستان در قاهره و شاهزاده منصور، پسر رئیس سرویس اطلاعات عربستان سعودی با مبارک در شرم الشیخ و پیش از بستری شدن در بیمارستان این شهر و نشست‌های آنها با علاء و جمال پسران مبارک پی‌برد.

* مشخص شدن ماهیت دیدارهای مکرر سفیر عربستان با مبارک

در واقع تمام این نشست‌ها و دیدارها به این جهت صورت می‌گرفت تا سفیر عربستان با استفاده‌ از راه‌های دیپلماتیک اقدام به خارج کردن اموال و دارایی‌ها و جواهرات خاندان مبارک تحت پوشش یک شرکت مصری‌-‌فلسطینی نماید که در قاهره فعالیت می‌کرد و عملا از طریق سفیر عربستان و همچنین فرزندان شاهزاده مقرن، بویژه شاهزاده لمیاء که همیشه در قاهره حضور داشت، از بنادر و فرودگاه‌های مصر دارایی‌های خاندان مبارک آرام و بی‌صدا به ریاض منتقل می‌شد.

* دست داشتن شاهزاده مقرن در توطئه

همچنین مشخص شد که شاهزاده مقرن، رئیس سرویس اطلاعات عربستان شخصا با استفاده از مصونیت‌های دیپلماتیک دو جعبه حاوی جواهرات و عتیقه‌ها و آثار باستانی خاندان مبارک به عربستان سعودی منتقل شدند.

* تلاش برای تحت فشار گذاشتن شورای عالی نظامی مصر

دیگر جزییات این توطئه نشان می‌دهد که عربستان سعودی می‌بایست شورای عالی نظامی مصر را تحت فشار قرار داد تا به هر طریق ممکن موجبات آزادی حسنی مبارک و دو پسرش جمال و علاء را فراهم کند تا آنها به همراه خانواده‌های خود به عربستان سعودی یا امارات متحده عربی فرار کنند و شاید بهترین دلیل این مدعا درخواست سوزان مبارک از برخی سران عرب جهت تلاش و اقدام برای آزاد کردن مبارک و نجات وی از محاکمه پس از بستری شدن مبارک در بیمارستان شرم الشیخ است.

* شاهزاده لمیاء کیست

اما اگر بخواهیم از شاهزاده لمیاء، قهرمان این رسوایی بگوییم، باید گفت که وی سومین فرزند از هشت فرزند شاهزاده مقرن از همسر دوم او، شاهزاده "عبطاء بنت حمود بن فهد الجبر الرشید" است، لمیاء که هم اکنون در آستانه چهل سالگی است، خواهر شاهزادگان فیصل و منصور و ترکی و بندر (پسرها) و نوف و سارة و جواهر (دخترها) است و او که با شاهزاده "عبد العزیز بن مشعل بن سعود بن عبد العزیز" ازدواج کرده مالک شرکت ارتباطات "وای کول" است. وی به دلیل اختلافاتی که با عبد العزیز بن مشعل بن سعود پیدا کرد و پس از داشتن سه فرزند از همسرش جدا شد و همین عامل موجب مطرود شدن و تحت فشار قرار گرفتن وی توسط خاندان سلطنتی شد، این موضوع موجب بروز بحران‌های روحی و روانی در لمیاء شد و این یکی از دلایل اقامت مستمر و مداوم وی در قاهره بود.

* دوستی عمیق مقرن، حسین سالم و مبارک

همچنین گفتنی است، پدرش شاهزاده مقرن از دوستان بسیار نزدیک حسین سالم، سرمایه‌دار بزرگ و فراری مصر و دوست بسیار نزدیک حسنی مبارک است که با هم معاملات تسلیحاتی بسیاری انجام داده‌اند، به‌گونه‌ای که حسین سالم به دستور مستقیم مبارک قراردادهای تسلیحاتی برای عربستان منعقد و آنها را به ریاض منتقل می‌کرد و این نشان دهنده رابطه بسیار نزدیک مبارک با پادشاه عربستان است.
و سرانجام این‌که تحقیقات صورت گرفته برملا کرد که این دارایی‌ها فقط به ریاض منتقل نشده‌اند، بلکه به خاطر وجود "خالد"، پسر حسین سالم در لندن بخشی از این دارایی‌ها به انگلیس منتقل شدند تا در این کشور سرمایه‌گذاری شوند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها