مجله دارویی نیوانگلند اخیرا مطلبی منتشر کرده که در آن از طریق تعیین میان وعدههای غذایی جواب سؤال "کورتیزل چیست؟" را داده است.
آزمایشها نشان دادهاند افرادی که مقدار ثابتی از غذا را در تعداد بیشتری از وعدهها و میان وعدههای غذایی مصرف میکنند نسبت به کسانی که همان مقدار غذا را در تعداد کمتری از وعدهها و میان وعدهها مصرف میکنند ۱۷درصد کمتر دچار اختلال در ترشح کورتیزول میشوند.
یعنی اگر شما مقدار غذای مورد نیاز بدنتان را تقسیم کنید و هر سه ساعت یکبار مقداری از آن را میل کنید، احتمالا مقدار کورتیزولی که توسط بخش خارجی غدد فوق کلیهتان ترشح میشود ۱۷درصد کمتر خواهد بود و درنتیجه احتمال ایجاد چربیهای دور شکمیتان هم کمتر میشود.