" آرزو کاوه ای " در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، با بیان روشهای جلوگیری از پرخوری، اظهارکرد: یادداشت مواد غذایی مصرف شده و نوشتن میزان کالری آن ها، منظم کردن وعده های غذایی، استفاده از مواد غذایی کم کالری مثل سبزیجات، کوچک کردن سایز غذاها توسط ظروف کوچک، شناختن کامل مواد غذایی و میزان کالری هر یک از آنها از جمله روشهای جلوگیری از پرخوری هستند.
وی علل پرخوری را در برخی افراد عصبی بودن و در برخی دیگر عادت به پرخوری عنوان کرد و افزود: پرخوری عصبی بیشتر در افرادی ایجاد می شود که بر روی اغذیه خود کنترل ندارند. اینگونه افراد برای درمان باید به پزشک مراجعه کنند، همچنین پرخوری از روی عادت، در اثر بزرگ شدن حجم معده ایجاد می شود.
کاوه ای ادامه داد: پیغام گرسنگی در افراد از طریق مغز به سیستم های دیگر بدن فرستاده می شود. اگر مرکز گرسنگی و مرکز سیری در مغز افراد دچار اختلال شود، افراد بر روی عمل خوردن کنترلی نخواهند داشت و دچار پرخوری می شوند.
وی چاقی و اضافه وزن را از مهمترین عوارض پرخوری دانست و خاطرنشان کرد: چاقی و اضافه وزن زمینه ساز بسیاری از بیماریها همچون بیماریهای قلبی و عروقی، افزایش خون و دیابت است.