به گزارش پایگاه 598، مجید حسین قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص تأثیر انجیر به
تقویت دستگاه گوارش اظهار داشت: انجیر حاوی ویتامینهای گروه C،B،A پتاسیم،
کلسیم، فیبر، آهن، سدیم و فسفر است.
وی ادامه
داد: انجیر به دلیل داشتن فیبر موجود در خود در پاکسازی دستگاه گوارش تأثیر
بسزایی دارد و علاوه بر اینکه در رفع یبوست موثر است، سرطان کلون و روده
بزرگ را کاهش میدهد.
این متخصص با اشاره به
اینکه مخلوطی از انجیر، عسل و تخمه شربتی در درمان زخم معده کمک کننده است،
افزود: در هر 2 الی 3 عدد انجیر 60 کالری وجود دارد و افراط آن به
دیابتیها و افرادی که مستعد چاقی هستند توصیه نمیشود.