وی افزود: باید توجه داشت که کمبود هر یک از این مواد معدنی میتواند عاملی برای ریزش مو باشد که به دلیل تغذیه نامناسب، کاهش کیفیت مواد غذایی و کمبود برخی ویتامینها و مواد معدنی بروز میکند.
این کارشناس زیبایی پوست و مو با ذکر این نکته که ازدیاد عناصر مس و آهن می تواند از دیگر عوامل ریزش مو باشد، گفت: زمانی که میزان عنصر مس در بدن زیاد شود علاوه بر ریزش مو بیماریهایی شامل ضعف و کمبود انرژی، سردرد، افسردگی، مشکلات جنسی و ... رخ می دهد.
وی با اشاره به اینکه ازدیاد آهن در بدن نیز سبب افزایش تولید رادیکال های آزاد می شود، تصریح کرد: تولید رادیکالهای آزاد در بدن منجر به کمبود ویتامینهای آنتی آکسیدان می شود.
رمضانی با اعلام اینکه کمبود پروتئین در برنامه غذایی منجر به کاهش تولید کراتین در بدن می شود، ادامه داد: مو از پروتئین کراتین ساخته می شود که کمبود آن ریزش و نابودی مو را به همراه دارد.
به گفته وی مشکلات غده تیروئید، کم کاری غدد فوق کلیوی، عوامل ارثی و کم خونی از دیگر عوامل ریزش مو است که نباید نادیده گرفته شوند.
وی با بیان اینکه ریزش 75 تا 50 تار مو در هر روز یک ریزش نرمال است، خاطرنشان کرد: برای از بین بردن ریزش نامتعارف مو باید از طریق آزمایش و آنالیز مو علت ریزش مو را شناسایی و از بین برد.
این کارشناس زیبایی پوست و مو در پایان با ذکر این نکته که در حال حاضر سن ریزش مو در افراد کاهش یافته است، یادآور شد: استرس، فشارهای عصبی، افسردگی از دیگر عوامل افزایش روند ریزش مو در جوانان است که هرچه سریعتر باید در درمان آنها تلاش کرد.