زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۲۲۸۵۷۱
زمان انتشار: ۰۰:۲۸     ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
شریعتمداری درباره محتوای دیدار خود با وزیر اطلاعات
خبرنگار فارس در تماس مجدد با حسین شریعتمداری به گمانه زنی روزنامه دولت اشاره کرد که در آن وزیر اطلاعات را حامل هشدار به مدیرمسئول کیهان دانسته بود.شریعتمداری گفت: روزنامه‌های زنجیره ای مثل همیشه آرزوهای خود را تبدیل به خبر کرده‌اند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، ملاقات وزیر اطلاعات با حسین شریعتمداری در موسسه کیهان که ظهر یکشنبه 11 خرداد 1393 انجام شد، بازتاب های رسانه ای گسترده ای در محافل داخلی و خارجی داشت.

بسیاری از خبرنگاران در جستجوی پاسخ به این سئوال که در ملاقات یک ساعت و نیمه حجت الاسلام سیدمحمود علوی با مدیر مسئول کیهان چه گذشته است، بارها با شریعتمداری تماس گرفتند اما وی حاضر به پاسخ نبود و توضیح می داد که انتشار مطالب رد و بدل شده را از سوی خود بلامانع می داند ولی باید آقای علوی نیز موافق باشد.

امروز خبرنگار فارس در تماس مجدد با حسین شریعتمداری به گمانه زنی روزنامه دولت اشاره کرد که در آن علوی را حامل هشدار به مدیرمسئول کیهان دانسته بود. شریعتمداری گفت:« روزنامه های زنجیره ای و از جمله روزنامه ایران مثل همیشه آرزوهای خود را تبدیل به خبر کرده اند.»

وی در مقابل اصرار خبرنگار ما گفت:« اگر درباره این ملاقات سخنی بگویم اصلاح طلبان از خجالت آب می‌شوند و کارگزاران از عصبانیت بی تاب.»
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۸
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام