زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۲۲۷۸۹۶
زمان انتشار: ۱۰:۲۹     ۱۵ خرداد ۱۳۹۳
روزنامه اینترنتی " تواصل " عربستان تصویر مجوز اقامت یک تبعه سریلانکایی را منتشر کرد که با یک شرکت خصوصی با عنوان شغلی "غسال" همکاری می کند در حالی که این فرد مسیحی است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از العالم، تواصل به نقل از "ابراهیم جمال" رئیس امور کارکنان این شرکت خصوصی که نامش فاش نشده است، گزارش داد: این فرد یکی از کارکنان ما است ولی هم اکنون در مرخصی به سر می برد .
جمال در پاسخ به این سؤال که آیا این تبعه سریلانکایی به شغل غسالی مشغول است یا نَه ؟ گفت : بله . شرکت ما برای ارائه خدمات بهداشتی و نظافتی از جمله غسالی با مراکز مختلف قرارداد منعقد می کند  .
جمال در پاسخ به این پرسش که آیا این تبعه مسیحی با ویزای غسالی استخدام شده است یا نَه ، اظهار داشت: شاید اشتباهی اتفاق افتاده باشد زیرا این تبعه خارجی با عنوان شغلی " نظافتچی " با ما همکاری می کند و من چیز دیگری نمی دانم.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام