
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
سرمربی جدید تیم ملی آرژانتین پس از دومین شکست مقابل فرانسه در لیگ جهانی گفت: ما به بیتجربگی در حمله و سرویس باختیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خولیو ولاسکو، سرمربی جدید تیم ملی آرژانتین پس از دومین شکست مقابل فرانسه، اظهار کرد: مشکل اصلی ما مقابل فرانسه در حمله بود. فکر میکنم این اولین چیزی است که ما نیاز داریم تا آن را حل کنیم. سرویسهای ما به خوبی روز گذشته نبود.
سرمربی سابق ایران همچنین گفت: فرانسه بهتر از بازی اول ظاهر شد، به ویژه دفاع میانی آنها خیلی خوب کار کرد. همین موضوع موجب شد که ما تحت فشار قرار بگیریم و نتوانیم در دفاع خیلی خوب بازی کنیم.