وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۱۸۳۱۸
زمان انتشار: ۱۲:۰۶     ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
هافبک سابق پرسپولیس گفت: «اگر برگشتم و اتفاقات پارسال تکرار شد، چه کار کنم؟ من هم جوان هستم و جا برای پیشرفت دارم.»

به گزارش پایگاه 598 به نقل ازجام نیوز، پرسپولیس می‌خواهد میلاد غریبی را از ذوب‌آهن پس بگیرد اما این بازیکن می‌گوید که میلی به بازگشت و نیمکت‌نشینی دوباره در پرسپولیس ندارد: «یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم اما هنوز چیزی مشخص نیست. در پرسپولیس معلوم نیست چه خبر است.»

 

وی افزود: «من برای سال آینده باید با مسوولان پرسپولیس صحبت کنم اما در این باشگاه هیچ‌کس نیست که بنشینیم و صحبت کنیم تا بتوانیم برای آینده تصمیم بگیریم.»

 

غریبی همچنین عنوان کرد: «انگار نه انگار که این تیم، پرسپولیس است! من هم جوان هستم و جا برای پیشرفت دارم. نمی‌خواهم به پرسپولیس برگردم که دوباره نیمکت‌نشین شوم. اگر برگشتم و اتفاقات پارسال تکرار شد، چه کار کنم؟ این شرایط برای من قابل قبول نیست. ترجیح می‌دهم بازی کنم تا اینکه به پرسپولیس برگردم.»

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام