کد خبر: ۲۱۸۱۸
زمان انتشار: ۱۰:۳۷     ۱۰ مهر ۱۳۹۰
استاندار قم با بیان اینکه خاک قم طلاست، این شهر را بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری دانست و گفت: بدهی هزار میلیارد تومان شهرداری پاشنه آشیل قم نیست و نباید شهردار جدید را با این حرف‌ها ترساند.
به گزارش 598 به نقل از مهر: استاندار قم با بیان اینکه خاک قم طلاست، این شهر را بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری دانست و گفت: بدهی هزار میلیارد تومان شهرداری پاشنه آشیل قم نیست و نباید شهردار جدید را با این حرف‌ها ترساند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور شامگاه شنبه در پنجمین جلسه شورای اداری استان در پاسخ به اظهارات رئیس شورای اسلامی شهر قم مبنی بر بدهی هزار میلیارد تومانی شهرداری قم اظهار داشت: دارایی‌ها و سرمایه‌های شهرداری قم قابل توجه است و اگر شهرداری هزار میلیارد تومان بدهی دارد بیش از دو سه برابر سرمایه دارد، بنابراین این پاشنه آشیل قم نیست.

وی ادامه داد: قم از جمله نقاطی است که سرمایه‌گذاران با میل و رغبت حاضر به سرمایه‌گذاری در آن هستند و ما باید بسترها جذب سرمایه‌گذار را فراهم کنیم.

استاندار قم گفت: خاک قم طلاست و برای سرمایه‌گذاران هیچ جا بهتر از سرمایه‌گذاری در قم نیست و این یک بستر و ظرفیت مناسبی است که پیش روی ما قرار دارد.

موسی‌پور همچنین به آمارهای ارائه شده از سوی شهردار سابق قم در مورد نیازمندی‌های این شهر اشاره کرد و افزود: فرصت توسعه و عمران و آبادانی قم فراتر از آمار است و اگر بستر را فراهم کنیم حتی سرمایه‌گذاران خارجی را می‌توانیم جذب کنیم.

وی تصریح کرد: از همین ابتدا دلبری(شهردار جدید قم) را نترسانید. البته ایشان در امر سرمایه‌گذاری ذهن پویایی دارند و سابقه ایشان نشان می‌دهد که موفقیت‌هایشان در عرصه‌های مالی و اقتصادی درخشان بوده است.

از شهردار حمایت می‌کنم

استاندار قم اظهار داشت: جوانی و ذهن فعال در عرصه اقتصاد، تلاش و کوشش مستمر می‌تواند دوران فعالیت ماندگاری را برای شهرداری قم در زمان تصدی ایشان رقم بزند و من از شهردار جدید حمایت می‌کنم و همه مدیران نیز باید از ایشان حمایت کنند.

قم یک استان شهر با ویژگی شهر کشور است

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی مزیت‌های قم اشاره کرد و افزود: قم یک استان شهر است ولی از یک منظر ویژگی شهر کشور را دارد و سرویس‌دهی در عرصه‌های سیاسی و مذهبی به کل کشور بلکه به جهان تشیع را دارد. علاوه بر این کارکردهای متنوع قم این شهر را از همه شهرهای کشور متمایز کرده است.

وی گفت: قم شهر ویژه‌ای است و بنابراین برنامه‌ریزی و تلاش برای توسعه و عمران این شهر باید متفاوت باشد.

موسی‌پور ادامه داد: شهردار قم صرفا مدیر یک سازمان اداری یا عمرانی نیست بلکه به منزله مدیر یک نهاد اجتماعی است که مدیریت عموم بخش‌های مختلف قم را برعهده دارد و باید برای آن برنامه‌ریزی علمی و عمومی داشته باشد.

وی با بیان اینکه خروجی فعالیت‌های شهرداری قم باید منجر به افزایش رضایتمندی عمومی مردم شود، تصریح کرد: انقلاب اسلامی در برابر همه توطئه‌ها یک سرمایه دارد و آن اعتماد مردم است و هر چه اعتماد مردم را بالاتر ببریم ثواب زیادی دارد و اگر خدمتی انجام دهیم به قیمت نارضایتی مردم، این خدمت هیچ ارزشی ندارد.

ساختار شهرداری بازتعریف شود

استاندار قم توجه به معماری اسلامی، محیط زندگی سالم، نظم و انضباط، بافت فرسوده و مدیریت پسماند را از موضوعات روز شهرداری قم برشمرد و تاکید کرد: نهاد شهرداری باید ساختار خودش را بر اساس این نیازها بازتعریف کند.

وی اضافه کرد: شورای شهر و شهرداری نهادی است از مردم و برای مردم، از این رو باید ارتباط وسیع‌تر، محکم‌تر و مستمری با مردم داشته باشد.

وی تصریح کرد: تعامل مشوقانه و عالمانه با شورای اسلامی شهر از جمله اموری است که شهردار جدید نباید از آن غفلت کند. شواری اسلامی شهر از رای مردم برآمده و تعامل با شورا توجهی به نظرات مردم است و از آن طرف هم شورای اسلامی شهر باید حمایت فکری و قانونی از شهردار کند تا زمینه خدمت و کار فراهم شود.

مدیریت واحد شهری وجود ندارد

وی با بیان اینکه مدل مدیریت شهری در قم مدیریت واحد نیست، اظهار داشت: باید به سمت مدیریت واحد شهری گام برداریم که این مهم به مصلحت نظام است.  

استاندار قم بر لزوم تعامل همه دستگاه‌های استان با همدیگر تاکید کرد و گفت: شهرداری و سایر دستگاه‌ها نباید در ارتباط با همدیگر نگاه بخشی داشته باشند.

وی شفاف بودن قوانین و خدماتی که به مردم ارائه می‌شود را از دیگر ضروریات شهرداری قم برشمرد و تاکید کرد: این مسئله از نقاط ضعف شهرداری است و مردم باید به صورت شفاف بدانند که در قبال خدمتی که دریافت می‌کنند چقدر باید بپردازند.

موسی‌پور افزود: باید به شدت مراقب بود و روندها را شفاف کرد تا هر کسی نتواند با سر قلم خودکارش تعرفه‌ها را کاهش یا افزایش دهد.

لزوم توجه به مدیریت فرهنگی

استاندار قم توجه جدی به مدیریت فرهنگی را مهم دانست و افزود: در سه ماه اخیر شاهد فعال شدن بخش فرهنگی در شهرداری قم بوده‌ایم اما این رویکرد شهرداری باید جدی باشد و شهردار باید از نهادهای فرهنگی حمایت کند.

وی گفت: تولید ثروت در شهرداری قم باید هدف باشد نه تولید ثروت از راه اخذ مالیات. باید مسیر سرمایه‌گذاری آسان شود و برای بهره‌گیری طولانی‌مدت برنامه ریزی شود نه برای نفع آنی.

وضعیت مناطق حاشیه‌ای قم نگران کننده است

وی توجه به نقاط محروم و حاشیه‌های شهر قم را ضروری دانست و اظهار داشت: توسعه شهری باید متوازن باشد و توسعه متوازن یعنی همه نقاط شهر مورد توجه قرار گیرد.

استاندار قم گفت: اگر انسان بازدیدی از مناطق حاشیه‌ای قم داشته باشد دلش می‌گیرد؛ مردمانی در این مناطق با حداقل امکانات شهری زندگی می‌کنند که با مشکلات متعددی دست به گریبان هستند، اما همین مردم مدافع انقلاب اسلامی هستند.

وی تاکید کرد: اگر طرح‌های "فیل هوا کن" و بزرگ نداشته باشیم اما این مناطق را رسیدگی کنیم و مشکلات مردم را مورد توجه قرار دهیم قطعا در پیشگاه خداوند اجر و پاداش زیادی دارد.

وی خواستار سرعت‌بخشی به اجرای پروژه‌های شهری شد و گفت: تمامی پروژه‌ها باید زمان‌بندی داشته باشد و به هیچ وجه نباید پروژه‌ای بیش از زمان اعلام شده طول بکشد.

استاندار قم تاکید کرد: باید از تعریف پروژه جدید خودداری شود مگر اینکه پروژه جدید اولویت داشته باشد و منابع آن تامین شده باشد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها