
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پايگاه 598 به نقل از فارس ، پس از نایب قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر هیچ خبری از برنامهریزی برای فصل آینده نیست و حتی دایی بارها درباره این موضوع اعتراض خود را اعلام کرد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس در تماسهای مختلف نگرانیهای خود را به وزارت ورزش درباره بلاتکلیفی بازیکنان و کادر فنی خود اعلام کردند و خواستار این شدند تا زودتر تکلیف پرسپولیس را مخصوصا در زمینه بازیکنان مشخص کنند.
با توجه به نگرانی دایی با دستور پروین و منتقمی لیست ریز قراردادهای بازیکنان پرسپولیس با باشگاه آماده شد و قرار است به زودی قرمزپوشان نامهای را با این لیست به وزارت ورزش ببرند تا از بلاتکلیفی باشگاه آنها را باخبر کنند. قرار است طبق همین لیست در صورت مهیا شدن شرایط با بازیکنان گفتوگو و مذاکره برای فصل آینده شود.
خبر دیگر از قرمزپوشان اینکه با توجه به تهدید فیفا مبنی بر اینکه پرسپولیسیها باید در قبال کاروالیو پولی را به وی پرداخت کنند و حتی پرسپولیسیها را به کسر امتیاز و سقوط لیگ یک تهدید کردند مسئولان باشگاه به دنبال این هستند تا هر چه سریعتر این پول را پرداخت کنند. البته این پول پیشبینی شده اما جالب است بدانید که مسئولان باشگاه به دنبال این هستند تا پس از هماهنگیهای لازم این پول را پرداخت کنند تا در صورت تغییرات مدیریتی پول خود را بتوانند دریافت کنند از همین رو آنها منتظر مجوزهای لازم برای پرداخت این پول هستند که قرار است تا اواسط هفته پیش رو این پول پرداخت شود.