وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۱۶۰۸۶
زمان انتشار: ۱۰:۱۲     ۲۵ فروردين ۱۳۹۳
مرضیه افخم:
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به عدم صدور روادید سفیر و نماینده دائم پیشنهادی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد پیگیری موضوع و شکایت ایران فعال شده و در دست اقدام است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، سخنگوی وزارت امورخارجه  اظهار داشت: پیگیری موضوع و شکایت ایران نسبت به عدم صدور روادید از سوی دولت امریکا برای سفیر ونماینده دایم پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک  از طریق سازوکار های رسمی موجود برای رسیدگی به این موضوع فعال شده و در دست اقدام است.

مرضیه افخم افزود : اقدام آمریکا در عدم صدور روادید برای سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نقض مقررات بین المللی بوده و  بر خلاف قرارداد مقر بین سازمان ملل متحد و دولت آمریکا می باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: ساز و کارهای موجود در سازمان ملل  شامل رجوع موضوع  به کمیته ارتباط با دولت میزبان  که وظیفه نظارت بر اجرای قرارداد مقر را دارد در دستور کار است ودستورالعمل لازم در این زمینه به نمایندگی کشورمان در نیویورک داده شده که از فردا و متعاقب شروع هفته کاری  اقدامات لازم از سوی نمایندگی کشورمان  بعمل آمده و با جدیت و حساسیت روند کار دنبال می شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۲
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام