به گزارش
پایگاه 598، حجت الاسلام علی بنایی در گفتگویی با سایت سفیر، جبهه پایداری را متهم به سهم خواهی از جریان اصولگرایی و عدم سوابق روشن نمود و حملات شدیدی به اعضای این جبهه کرد.
علی بنایی نماینده دو دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه قم که از حامیان قدیمی حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی و از حامیان کنونی علی لاریجانی می باشد.
مواضع جناب آقای بنایی گاهاً و بر اساس اوضاع سیاسی کشور متغییر بوده اما در موارد حمایت از دو چهره مذکور، مواضع ایشان همیشه ثابت بوده است.
ابراز ارادت های آقای بنایی به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سریالی دنباله دار و قدیمی است . ایشان در سال 85 در جریان اعتراض برخی حاضرین در جلسه سخنرانی آقای هاشمی، حمایت همه جانبه خود از ایشان را دریغ نفرموده و برخورد با عاملان اعتراض در این جلسه را پیگیری و مطالبه می نمود.
علی بنایی در ایام اغتشاشات پس از انتخابات در سال 88 نیز دست از خوش خدمتی خود به آقای هاشمی رفسنجانی بر نداشت و در واکنش به خطبه های آخرین نماز جمعه جناب هاشمی رفسنجانی که توام با مواضعی سراسر دو پهلو بود، بیان داشت که: :سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی برای جامعه آرامش بخش بود.
(1)علی بنایی در واکنش به مواضع نادرست آقای هاشمی در خطبه های نماز جمعه، "سخنان ایشان را مثبت ارزیابی نمود و در ادعائی عجیب راهکارهای ارائه شده از سوی هاشمی رفسنجانی برای حل مسائل جاری در کشور و خطبه های نماز جمعه وی را در این خصوص آرامش بخش خواند.
این نماینده مجلس در همین راستا، مدعی شده بود که: تریبون نمازجمعه محل ارائه پیشنهادات برای افزایش اعتماد عمومی است. و تصریح کرد: خطبه های هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه هفته گذشته تهران به آرامش در جامعه کمک نموده است.
بنایی به فرازهایی از خطبه های هاشمی مبنی بر تجلیل از حضور 85 درصدی مردم پای صندوقهای رای وموضع گرفتن در برابر استکبار و... اشاره نمود وگفت : در مجموع با توجه به شرایط روز وفضای نمازجمعه، هاشمی خطبه های خوب وقابل تاملی را ایراد نمود."
حجت الاسلام بنایی که مواضع بسیار کم رنگی در خصوص برخورد با فتنه گران و اغتشاشات 88 داشته است هر از چند گاهی به بهانه های مختلف خود را به دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام رسانده و دیدارهایی را داشته و یا تدارک دیده است.
با وجود چنین شرایطی این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با متهم نمودن جبهه پایداری به سهم خواهی از اصولگرایان در سخنانی عجیب بیان می دارد که: "کسانی که هنوز خود را اصولگرا میدانند و به آن افتخار میکنند و در حال فعالیت در جبهه اصولگرایی هستند، همانطور که درجریان فتنه 88 بصورت شفاف و مشخص خود را از این جریان مبرا اعلام کردند که ما با جریان فتنه نیستیم و آنرا محکوم کردند، هم اکنون نیز بایستی این خط کشی خود را از جریان انحرافی بطور شفاف اعلام کنند تا مشخص شود و مردم قضاوت اشتباه راجع به آنها نکنند و گرفتار دست انداز های سیاسی نشوند و این مرزبندی با شفافیت کامل به مردم اعلام شود "
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افراد حاضر و چهره های شاخص و نام آشنای انقلاب در جبهه پایداری را دارای سابقه ای کوتاه در فضای سیاسی کشور دانسته است که این اثبات این ادعا با وجود چهره هائی در اعضا و حامیان اصلی این جبهه چون حداد عادل، آقا تهرانی، صدر، حسینیان، لنکرانی، الهام، زارعی، رسائی و رهبری معنوی حضرات آیات مصباح یزدی و خوشوقت، دور از ذهن بوده و اساساً غیر ممکن می باشد.
بنائی در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرد:« اگر این گروه خود را اصولگرا میداند باید زیر چتر جامعتین حضور داشته باشد و منشور جامعتین را با محوریت آیت الله مهدوی کنی قبول داشته باشد، چنانکه این بزرگوار بر کل اصولگرایان کشور مدیریت دارند، ولی اگر خود را اصولگرا نمیدانند و غیر از جبهه متحد بخواهند عمل کنند بحث دیگری است.بنابراین اگر میگویند ما اصولگرا هستیم باید نظراتشان را به جامعتین نزدیک کنند و در ظاهر و باطن تابع دیدگاه جامعتین باشند.» این در حالی است که جبهه پایداری بارها مواضع خود را بصورت شفاف بیان نموده و عنوان داشته که این جبهه پایبند به منشور اصولگرائی و پیرو روحانیت اصیل و انقلابی خواهد بود. و اتفاقاً مسئله اصلی جبهه پایداری با کمیته 7+8 و قبیله گرایان در جریانات سیاسی کشور، عدم پایبندی برخی جریان ها و اشخاص به همین منشور اصولگرائی می باشد. لکه ی سیاهی که اکثر هجوم آورندگان به گفتمان انقلابی جبهه پایداری دامنگیر آنان است.
در پایان به این مطلب اشاره می شود که مرز میان انتقاد و یا ارشادات دلسوزانه از سوی دلسوزان انقلاب با تخریب ها و دشمنی های عده ای با اغراض سیاسی و حزبی که زخم خورده از گفتمان سوم تیر که مورد تائید رهبر معظم انقلاب می باشند بر افکار عمومی مشخص می باشد نکته مشترک تمام جریانات و اشخاصی که حمله به جبهه پایداری انقلاب اسلامی را راس امور خود قرار داده اند، ابراز ارادت و حمایت این اشخاص و جریانات سیاسی از جنای آقای هاشمی رفسنجانی است که در نوع خود جالب بوده و البته قابل تامل می باشد.