وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۹۷۴۱
زمان انتشار: ۱۸:۰۶     ۱۹ شهريور ۱۳۹۰
این نیروها در بخش هایی مجبور به عقب نشینی شده اند زیرا بر اثر درگیری ها تلفات زیادی را متحمل شده اند."

نیروهای مخالف قذافی دیروز جمعه، نهم سپتامبر ۲۰۱۱ ساعاتی پیش از پایان مهلت مقرر برای تسلیم شدن نیروهای وفادار به قذافی، عملیات خود را برای باز پس گیری شهر بنی ولید آغاز کردند.آنها گفتند به این دلیل عملیات خود را زودتر آغاز کرده اند که مورد حمله راکتی طرفداران قذافی در این شهر قرار گرفته اند.

به گزارش 598 به نقل از «تابناک» از بی بی سی با وجود پیشرفت سریع مخالفان در ساعات اولیه عملیات، به دلیل مقاومت شدید نیروهای طرفدار قذافی فتح کامل شهر هنوز ممکن نشده و گفته می شود که احتمال دارد این عملیات چندین روز طول بکشد.در حال حاضر جنگ خیابانی در نقاط مختلف شهر در جریان است.

خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از یکی از سخنگویان نیروهای مخالف قذافی در نزدیکی شهر سرت گفته که این نیروها در بخش هایی مجبور به عقب نشینی شده اند زیرا بر اثر درگیری ها تلفات زیادی را متحمل شده اند."او می گوید شمار نیروهای وفادار به قذافی در بنی ولید بیش از چیزی است که پیش از این تخمین زده می شد.

از یکی از سخنگویان نیروهای مخالف قذافی در نزدیکی شهر سرت گفته که این نیروها در بخش هایی مجبور به عقب نشینی شده اند زیرا بر اثر درگیری ها تلفات زیادی را متحمل شده اند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام