
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
مذاکرات صلح بلفاست با هدف حل اختلافات شدید بر سر پرچمها و رژههایی که همواره باعث آشوبهای گسترده در ایرلند شمالی میشود، ناکام ماند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، ریچارد هاس، رئیس شورای روابط خارجی مستقر در نیویورک ریاست این مذاکرات چند حزبی را به عهده داشت.
این امید وجود داشت که این سیاستمدار آمریکایی بتواند تا پایان سال جاری میلادی در خصوص اختلافات بر سر رژهها، پرچمهای انگلیس و ایرلند، سمبلها و مراسم یادبود کشتهشدگان درگیری 40 ساله ایرلند شمالی به توافق دست یابد.
ریچارد هاس ضمن تاکید بر ادامه داشتن روند مذاکرات گفت، وی احتمالا پیش از پایان سال جاری میلادی به بلفاست باز میگردد.