زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۱۹۰۶۶۱
زمان انتشار: ۱۳:۱۰     ۲۸ آذر ۱۳۹۲
معاون پارلمانی احمدی‌نژاد در واکنش به سخنان حجاریان گفت: آنها در زمان آقای احمدی‌نژاد این نقدها را به مجلس وارد نمی‌کردند در حالی که باید بدانند این مجلس همان مجلس زمان احمدی‌نژاد است و اولین مخالف حجاریان نیز آقای روحانی است.
به گزارش 598 به نقل از فارس،  لطف‌الله فروزنده معاون پارلمانی احمدی‌نژاد و عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به مصاحبه اخیر حجاریان درباره انحلال مجلس توسط دولت اظهار داشت: کسی به اظهارات امثال حجاریان که در فتنه نقش داشتند، توجهی ندارد.

فروزنده با بیان اینکه هر حرکتی در کشور باید در چارچوب و حدود قانون اساسی باشد، افزود: اولین کسی که با صحبت‌های اخیر حجاریان مخالفت می‌کند، آقای روحانی است.

عضو جمعیت ایثارگران ادامه داد: یکی از مصادیق مردم سالاری در ایران، مجلس شورای اسلامی است، لذا صحبت‌های ساختارشکنانه اخیر حجاریان که متوهمانه بیان شده درست نیست و به آنها توصیه می‌کنیم در چارچوب قانون و میثاق ملی حرکت کرده و از صحبت‌های تفرقه‌آمیز پرهیز کنند.

وی صحبت‌های اخیر حجاریان را طراحی جدید برای تبدیل جامعه به فضای دو قطبی دانست و یادآور شد: مجلس نقش قانونگذاری، ریل‌گذاری و نظارت بر دولت را بر عهده دارد و محور و فصل‌الخطاب هم ولی‌فقیه است.

فروزنده با اشاره به این جمله تاریخی امام که مجلس در راس امور است، تصریح کرد: آنها در زمان آقای احمدی‌نژاد این نقدها را به مجلس وارد نمی‌کردند و سعی داشتند بین این دو قوه که اصولگرا بودند اختلاف بیندازند، از این رو باید بدانند این مجلس همان مجلس زمان احمدی‌نژاد است.

به گزارش فارس، حجاریان اخیراً گفته بود: «من معتقدم حتی اگر قرار باشد قانون اساسی عوض شود، باید شرایطی فراهم شود تا مانند بسیاری از کشورها، دولت بتواند مجلس را منحل کرده و انتخابات زودهنگام برگزار کند تا مردم مجدداً رأی دهند و سیستمی هماهنگ پدید آورند.»
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام