کد خبر: ۱۹۰۵۶۴
زمان انتشار: ۰۹:۰۹     ۲۸ آذر ۱۳۹۲
مشخص نیست ایران چه ظلمی به آمریکا کرده که آنها باید از حق! خود نسبت به مردم ایران گذشت کنند.
به گزارش 598 به نقل از رجانیوز، «منطق در گفتار» و «ثبات در اصول» از شاخصه‌هایی است که در درازمدت انسان‌های حکیم را از اغیار جدا می‌سازد و بر این اساس می‌توان عیار وجودی افراد را سنجید.طی روزهای اخیر شاید کمتر کسی است که از اعمال تحریم‌های جدید آمریکایی‌ها علیه ایران بی‌اطلاع باشد و بر تنفرش به دولتمردان آمریکا افزوده نشده باشد، این روزها به راحتی می‌توان با گشت و گذاری در فضای مجازی، سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی متوجه گلایه‌های شدید بسیاری از حتی اصلاح‌طلبان و حامیان دولت از رفتارهای دولت آمریکا در قبال مردم ایران شد اما درست در همین برهه، آقای یوسف صانعی که از چهره‌های شاخص حامی سران فتنه نیز محسوب می‌شود در گفتگویی با روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز بر لزوم گذشت دولتمردان آمریکا و ایران از یکدیگر تاکید کرده و گفته که دولتمردان ایران و آمریکا از هم بگذرند! او همچنین مدعی شده که ایران ممکن است روزی با اسرائیل به آشتی برسد!

این اظهارات در حالی بیان شده است که بازخوانی مواضع و اظهارات آقای صانعی در سه دهه گذشته نشان می‌دهد، «فقدان منطق» و «تناقضات پی‌درپی» از وجوه اشتراک مواضع ایشان است.برای مثال وی در سال‌های ابتدایی انقلاب و در دیدار با اعضای گشت ثارالله می‌گوید؛ «ضد انقلاب باید آن قدر از شما بترسد که عکس شما را ببیند فرار کند و اگر این جور شد، مسلمان صد درصد هستید!» (روزنامه جمهوری اسلامی 11 اسفند 1361) اما به فاصله چند سال بعد وی از افرادی بود که بعد از دوم خرداد 76 بارها و بارها از اسلام رحمانی و دوری از خشونت و افراط‌گری سخن گفت!صانعی همچنین در یکی از صحبت‌های خود در سال 72 نیز با حمله به رادیو بی‌بی‌سی می‌گوید: «ما نیازی نداریم که بی‌بی‌سی برایمان مراجع پیدا کند. ما مرجعی می‌خواهیم مثل حضرت امام(ره) که با یک فتوا استکبار را بیچاره کرد. باید مراقب مرجع‌تراشی بیگانگان و ایادی استکبار بود. کسانی که تا دیروز با امام دشمنی می‌کردند فکر کرده‌اند می‌توانند بیایند در این حوزه و قدرتی پیدا کنند و قداست‌ها و ارزش‌های امام را از بین ببرند. کور خوانده‌اند.

 مگر از روی جنازه نسل جوان حوزه بگذرند. مگر بنده و امثال بنده در این حوزه بمیریم. هر کسی هم که به آنها کمک کند بد کرده است.» (روزنامه جمهوری اسلامی 30 آذر 1372) اما به فاصله چند سال بعد از دوم خرداد، وی یکی از افرادی بود که نه تنها مواضع وی با استقبال گسترده و پوشش فوق‌العاده شبکه‌های رسانه‌ای بیگانه از جمله بی‌بی‌سی مواجه می‌شد، بلکه اصرار این شبکه‌ها بر «مرجع تقلید» بودن آقای صانعی یکی از نکات قابل توجهی بود که در نوع خود جالب توجه می‌نمود.از جمله شعارهای آشوبگران در فتنه سال 88 این بود که منتظری، صانعی را به عنوان روحانی و مجتهد واقعی مطرح می‌کردند؛ این طیف همان‌هایی بودند که در روز قدس و سوم ماه مبارک رمضان اقدام به روزه‌خواری علنی و سیگار کشیدن در خیابان‌ها کردند.

وبسایت «مباحثات» نیز با مرور مواضع متناقض آقای صانعی در گذشته و امروز خاطرنشان کرد پاسخ اظهارات صانعی در مواضع دهه 60 و 70 وی است از جمله آنجا که می‌گوید: «آمریکا موقعی که دست از جنایت نسبت به مردم دنیا برداشته و پول خون عزیزان ما را داد، آن وقتی که ثروت‌های بلوکه شده ما را دادند، آن وقتی که آدم شدند ملت ایران با آنها صلح می‌کند که بعید است به این زودی‌ها به آنجا برسد.»او همچنین در گذشته گفته بود: فکر اینکه با آمریکا بسازیم، اوضاع ما بهتر می‌شود فکر غلطی است. حکومت پهلوی با آمریکا ساخته بود وضع ما آنطور بود. آیا آمریکایی‌ها و مسیحی‌ها می‌خواهند به ما خدمت کنند؟... یک جهت یاد امام، این است که اهداف امام را نگه داریم و نباید کارهای کلیدی به نااهلان سپرده شود.او همچنین در دهه 70 معتقد بود: ملت ایران مخالف سازشی نیست که همراه با عدالت باشد. مخالف با سازش گرگ و میش است. مخالف با ظلم و جنایت و وحشی‌گری است. جالب‌ترین تعبیر را در این سخنرانی‌ها بعد از امام، امروز مقام معظم رهبری داشتند «آمریکا غرورطلب و تزایدطلب است». خداوند ایشان را و بقیه افرادی را که برای این انقلاب رنج برده و می‌برند حفظ نماید. برخی فکر نکنند که اگر ما با آمریکا سازش کردیم اسلام و قرآن و ارزش‌های مکتبی در ایران همچنان باقی خواهند ماند. نه هرگز چنین نیست... اینطور نیست که اگر آمریکا یک تغییر جزیی در سیاست خود دهد آن موقع با مسلمانان خوب می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها