در بیشتر موقعیت های شغلی و موسسات کاریابی که شغلی برای سرایداری درنظر گرفته می شود، قید شده است که نباید بچه داشته باشند.
به گزارش 598 به نقل از مشرق، در سال های دورتر اگر از کودکان درباره شغل آینده آنها سوال می شد، پاسخ می دادند دکتر، مهندس، معلم و... ولی کودکان امروز شغل های دیگری مثل برج ساز، بساز بفروش، جراح، فوتبالیست و ... را انتخاب می کنند ولی شاید کسی در زمان کودکی نگوید که در آینده می خواهد یک سرایدار شود!
برای این شغل به موسسات کاریابی و افراد جویای کار سری می زنیم در یکی از آگهی های اینترنتی آمده :سلام اینجانب شهرستانی هستم در تهران به دنبال کار سرایداری می گردم که جای خواب و امکانات عمومی دیگر با حقوق 150 هزار تومان داشته باشد شغل اصلی من کار با اینترنت است که در ساعت 6 بعد از ظهر به بعد می توانم سرایداری کنم. یا مورد دیگری که عنوان می کند خانمی هستم با دو فرزند آماده انجام امور سرایداری در منازل و شرکت ها. سرایداری شغلی است که در جاهای مختلف مثل باغ، مجتمع، مدرسه، ویلا، شرکت و... امکان فعالیت وجود دارد.
مجرد ها در اولویت اند
در تماس با موسسات کاریابی گفته می شود فقط سرایدار مجرد میخواهند که به او جای خواب و بیمه هم داده می شود. برای یک کار شبانه روزی که در ماه 4 روز هم مرخصی دارد، 360 هزار تومان حقوق داده می شود که به گفته مسوول موسسه برطبق حقوق وزارت کار است.
بچه دارها اخراج می شوند
اکثر موقعیت های شغلی و موسسات کاریابی که شغلی برای سرایداری درنظر گرفته می شود قید شده است که نباید بچه داشته باشند.یکی از صاحبان مشاغل به خبرنگار برنا می گوید: در صورتی که یک سرایدار بچه داشته باشد باید مقدار زیادی از وقت خود را صرف نگه داری از بچه کند و ممکن است به کار خود نرسد.
موسسه کاریابی دیگری می گوید: بچهدارها را قبول نمی کنیم موردی بوده است که زوجها بعد از چند سال کار کردن در یک مجتمع مسکونی به دلیل بچه دار شدن از کارشان اخراج شدند.
موسسه کاریابی دیگری عنوان می کند برای متاهل ها کار داریم ولی به شرطی که بچه نداشته باشند. برای سرایداری 360 هزار تومان حقوق و جای خواب داده می شود. ولی بیمه ندارد، فقط یک مورد در شورآباد است که می توان با بچه سر کار رفت در ضمن بیمه هم داده می شود. شرکت دیگری برای جذب یک زوج سرایدار شرط گذاشته که بچه نداشته باشند و برای یک شیفت کاری در ماه 700 هزار تومان به علاوه بیمه به زوجین داده می شود.
کار کردن، عرق ریختن و خوردن دسترنج خود با هر شکل و شمایلی که باشد قابل ستایش است. پیامبر(ص) می فرمایند:«کار کردن در راه بهره برداری و سود جستن برای تامین معاش خانواده مانند جهاد در راه خدا است».