به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه میدل ایست آن لاین نوشت: علی رغم خشم فزاینده جهانی، شرایط ناگوار و سخت کارگران خارجی در قطر در زمینه ساخت تجهیزات ورزشی مسابقات جام جهانی 2022 ، همچنان ادامه دارد و بهبودی در این زمینه حاصل نشده است.
سازمان های حقوق بشر، فدراسیون جهانی فوتبال و پارلمان اروپا مدت هاست که به بحث بیگاری کشیدن و بردگی کارگران خارجی در قطر برای ساخت تجهیزات ورزشی جام جهانی 2022 که تاکنون شماری از کارگران را به کام مرگ برده و شماری نیز به بیماری های سخت مبتلا شده اند، پرداخته اند.
"شارون بارو" دبیرکل کنفدراسیون جهانی اتحادیه های کارگری، گفت: در سفر چهار روزه ای که به قطر داشتیم، هیچ نشانی از بهبود شرایط معیشتی کارگران خارجی ندیدیم.
وی افزود: در جلسات شنیدن در دلهای کارگران، حکایت های هولناکی بویژه درخصوص روند فزاینده بازداشت و زندانی کردن زنان و مردان و افزایش خشم و تنش در میان کارگران ساکن اردوگاه های کارگری، مطرح شد.
به گزارش شبکه العالم، روزنامه گاردین چاپ انگلیس نیز ماه سپتامبر در تحقیقاتی فاش کرد که 44 کارگر نپالی از تاریخ 4 ژوئن تا 8 اوت بر اثر مشکلات قلبی یا حوادث حین کار، در قطر جان خود را از دست داده اند زیرا کارگران خارجی ناچارند در گرمای 50 درجه و فقدان آب آشامیدنی و.. کار کنند.
این تحقیقات، شیوع بیماری و اماکن مسکونی غیر بهداشتی و وضعیت ناگوار تغذیه را از دیگر مشکلات جدی کارگران خارجی در قطر عنوان کرده است.
فدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری هشدار داده است که در صورت ادامه این وضعیت ناگوار، 4 هزار کارگر خارجی تا قبل از برگزاری مسابقات جام جهانی 2022 در قطر جان خود را از دست خواهند داد.
فدراسیون جهانی فوتبال"فیفا" نیز درباره وضعیت معیشتی کارگران خارجی که برای ساخت تجهیزات ورزشی جام جهانی 2022 در قطر فعالیت می کنند هشدار داده و "جوزف بلاتر" رئیس این فدراسیون به موارد متعدد نقض حقوق کارگران مهاجر در این کشور اذعان کرده است.