وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۸۱۹۷۲
زمان انتشار: ۱۲:۱۷     ۲۵ آبان ۱۳۹۲
عضو هیأت رئیسه مجلس، ضمن تشریح نحوه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ورزش در نشست یکشنبه 26 آبان مجلس، از حضور دکتر روحانی برای دفاع از وزیر مربوطه در این نشست خبر داد.
حسین سبحانی‌نیا در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به برگزاری جلسه بررسی رأی اعتماد و برنامه‌های محمود گودرزی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در روز (یکشنبه 26 آبان)، گفت: بررسی صلاحیت این وزیر پیشنهادی اولین دستور کار نشست علنی بوده و بعد از مجلس وارد بررسی طرح‌های عادی می‌شود.
 
نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بر اساس ماده 206 آیین‌نامه داخلی مجلس قبل از تشکیل جلسه بررسى رأى اعتماد به وزیر پیشنهادی، نمایندگان مخالف و موافق وزیر در برگه‏هاى جداگانه یا دستگاه الکترونیک ثبت نام مى‏‌کنند و در آخر دو نفر از نمایندگان مخالف و دو نفر از نمایندگان موافق با حفظ ترتیب یکنفر مخالف و موافق هرکدام براى مدت پانزده دقیقه فرصت خواهند داشت.
 
وی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی و ورزش و جوانان در مجموع حدود نیم ساعت می‌تواند به دفاع از خود و تشریح برنامه‌هایش بپردازد، افزود:‌ رئیس‌جمهور بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس می‌تواند به مدت یک ساعت تنها درباره برنامه‏ها و صلاحیت وزیر پیشنهادى صحبت کند.
 
سبحانی‌‌نیا با اعلام اینکه دکتر روحانی رئیس‌جمهور برای دفاع از برنامه‌ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در نشست علنی روز (یکشنبه 26 آبان) مجلس حضور پیدا می‌کند، تصریح کرد: از طرف دیگر تاکنون درخواستی از سوی صدا و سیما برای پوشش جلسه بررسی رأی اعتماد‌ مجلس به هیأت رئیسه ارائه نشده است، از این‌رو پوشش تصویری این نشست از سوی رسانه ملی به احتمال زیاد منتفی است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام