کد خبر: ۱۶۶۸۸۳
زمان انتشار: ۱۴:۰۰     ۲۹ شهريور ۱۳۹۲
رویترز:
رویترز اعلام کرد پس از اظهارات رئیس جمهوری ایران و تقویت احتمال بهبود روابط ایران و غرب قیمت جهانی نفت یک دلار و ۷۲ سنت کاهش یافت و قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در روز جمعه به ۱۰۸ دلار و ۹۷ سنت رسید.
 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، پس از اظهارات رئیس جمهوری ایران و تقویت احتمال بهبود روابط ایران و غرب و به تبع آن کاهش نگرانی های ژئوپلتیک، قیمت نفت روز پنجشنبه کاهش یافت. بخش دیگری از کاهش قیمت نفت نیز به دلیل افزایش تولید نفت لیبی اتفاق افتاد.
حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران گفت، کشورش به دنبال جنگ نیست و ایران هرگز به دنبال توسعه سلاح هسته ای نخواهد بود.

وی تصریح کرد، برای مذاکره و توافق با آمریکا اختیار تام دارد. تهران و غرب بر سر فعالیت های هسته ای ایران با یکدیگر اختلاف دارند که این بهانه موجب وضع تحریم هایی علیه این کشور و کاهش صادرات نفت آن شده است.
کاهش تنش ها بین ایران و غرب و افزایش عرضه نفت موجب پایین آمدن قیمت نفت شده است و این در حالی است که دیگر کالاها و همچنین ارزش سهام پس از تصمیم فدرال رزرو آمریکا برای به تاخیر انداختن کاهش سیاست محرک اقتصادی اش، با افزایش قیمت مواجه بوده اند.

جان کیلداف، تحلیلگر بازار نفت در این باره اظهار داشت: «با بازگشت نفت لیبی به بازار و احتمال بازگشت نفت ایران به بازار و کاهش فشار بر شاخص جهانی نفت، ما شاهد واقعی تر شدن قیمت هستیم.» وی افزود، تولید نفت عربستان نیز در حد بالایی قرار دارد.
برگزاری دومین روز نشست کشورهای غربی برای گفت‌وگو در خصوص  پیش نویس قطعنامه  در مورد نابودی سلاح های شیمیایی سوریه و  کاهش احتمال حمله نظامی آمریکا به سوریه نیز در کاهش قیمت نفت موثر بوده است.

بر اساس این گزارش قیمت نفت برنت برای تحویل در ماه نوامبر دیروز با یک دلار و 72 سنت کاهش به 108 دلار و 88 سنت رسید.در معاملات روز جمعه 9 سنت از این کاهش قیمت را جبران کرد و هر بشکه نفت برنت به 108 دلار و 97 سنت رسید که بر این اساس قیمت نفت طی دو روز گذشته تاکنون یک دلار و 63 سنت کاهش داشته است.
قیمت نفت خام آمریکا برای تحویل در ماه اکتبر نیز دیروز با یک دلار و 40 سنت کاهش به 106 دلار و 93 سنت رسید و در روز جمعه نیز با 57 سنت کاهش به 106 دلار و 36 سنت رسید.
ظرفیت تولید نفت لیبی به حدود 40 درصد ظرفیت پیش از جنگ داخلی در این کشور افزایش یافته است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها