وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۶۳۹۷۸
زمان انتشار: ۰۱:۵۳     ۱۹ شهريور ۱۳۹۲
بهنام تشکر حضور در سینمای کودک را فرصتی برای بازیابی توانایی و آرامش بازیگر دانست و ابراز تمایل کرد در فیلمهای خوب سینمای کودک حضور یابد .
بازیگر مطرح و موفق این روزهای تلویزیون و سینما در بیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کودکان و نوجوانان، درباره حضور در فیلم های کودکانه عنوان کرد : در این دو سه ساله خیر چند تجربه حضور در فیلم های کودک و نوجوان را داشته ام و تجربه خوب و موفقی بود . باید در حین همبازی شدن با کودکان در آثار هنری مواظب بود که بتوان با آنها ارتباط درست و خوبی برقرار کرد. کودکان روحیه لطیفی دارند و باید در حین کار با آنها مواظب بود که این روحیه دچار آسیب و لطمه نشود.

بازیگر سادگیتو فراموش نکن با اشاره به این مسئله که کار با بازیگر کودک نیازمند دانش و تخصص ویژه است گفت : برخی از دوستان کارگردان بدون توجه به روان شناسی کار با کودک فقط تلاش می کنند فیلمبرداریشان بدون توجه به آمادگی کودک بازیگر فیلم انجام شود و به خودشان اجازه می دهند هر رفتاری را با کودک انجام بدهند که این به هیچوجه رفتار حرفه ای و درستی نیست و باید با صبر و حوصله و خلق خوش با کودکان برخورد داشت .

بازیگر دودکش  در گفتگو با فارس : به موفقیت فرمول ایجاد دوستی و رفاقت با بازیگران کودک تاکید کرد : در تمام فیلم هایی که بازیگر کودک روبه رویم بازی داشتند با آنها دوست و رفیق شدم و یک رابطه عاطفی به وجود آمده است . در فیلم سادگیتو فراموش کن ، کارگردان فیلم جلال فاطمی نیز یک ارتباط خوب و صمیمانه با بازیگران کودکش به وجود آورد . همین سبب شد نتیجه کار قابل قبول و مناسب باشد .

بیست و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با گرامیداشت نام پیامبر اکرم (ص) پدر آسمانی کودکان دنیا از پانزدهم تا نوزدهم مهرماه در اصفهان برگزار خواهد شد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام