کد خبر: ۱۴۷۸۷۳
زمان انتشار: ۲۲:۴۳     ۲۰ تير ۱۳۹۲
ادعای کشف سایت هسته‌ای در دامنه آتشفشان؛
گروهک تروریستی منافقین که این‌روزها حتی حامیان‌شان نیز از اعطای پناهندگی به آنها اکراه دارند، مدعی شدند ایران در حال ساخت سایت جدید هسته‌ای در دامنه آتشفشان دماوند است. این ادعا مورد استقبال گسترده رسانه‌های صهیونیست قرار گرفته است.
598 به نقل از مشرق؛ گروهک تروریستی منافقین در تازه‌ترین ادعای خود بر ضد فعالیت‌های هسته‌ای ایران مدعی شدند ایران در حال ساخت سایت جدید هسته‌ای در ارتفاعات دماوند است.

گروهک تروریستی رو به فروپاشی منافقین که هم‌اکنون بر سر نخواستن آنها میان حامیان شان اختلاف و دعوا شکل گرفته است، با طرح اتهامی جدید بر ضد ایران آخرین تلاش‌های خود را برای جلب توجه حامیان غربی‌شان و حفظ نفس‌های به شماره افتاده این گروهک به کار بسته‌اند. این اتهام در شرایطی مطرح شده است که فضای بین‌المللی به نفع ایران تغییر پیدا کرده و کشورهای طرف مذاکره ایران نیز نسبت به آینده روابط با ایران ابراز خوش‌بینی کرده‌اند.

این گروهک تروریستی امروز پنجشنبه مدعی شدند که ایران در حال ساخت سایت هسته‌ای زیرزمینی در منطقه کوهستانی دماوند در 10 کیلومتری شهر دماوند است.

 

این خبر بلافاصله مورد استقبال رسانه‌های رژيم صهيونيستي قرار گرفته و با انتشار جزئیات بیشتر و با هدف فضاسازی در آستانه روی کار آمدن دولت یازدهم، پوشش داده شد. این اتهام جدید منافقین به‌سرعت در خبرگزاری‌های غربی نظیر رویترز، خبرگزاری فرانسه و آسوشیتدپرس نیز به سوژه‌ای برای پروپاگاندا بر ضد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تبدیل شد.

گروهک تروریستی منافقین که مدعی کشف این سایت زیرزمینی در حال ساخت شده است و ادعا کرده اطلاعات دقیقی در دست دارد، همانند گذشته هیچ سندی در اثبات ادعای خود منتشر نکرده است.

این گروهک در اطلاعیه خود مدعی شده است ایران در منطقه‌ای کوهستانی در 10 کیلومتری شهر دماوند، تونل‌هایی حفر کرده است و ساخت سایت جدید هسته‌ای را از سال 2006 آغاز کرده و اکنون تقریباً رو به اتمام است.

به گزارش مشرق، منافقین برای اثبات ادعای خود تصاویر ماهواره‌ای نامفهومی را نیز منتشر کرده‌اند که حتی رسانه‌های اسرائیلی نیز از انتشار این تصاویر بدلیل جعلی بودن آن‌ها خودداری و آنها را غیرقابل استناد ذکر کرده‌اند.

سخنگوی گروهک منافقین در توضیح این اتهام بي‌سند خود اظهار داشته است «ما در حال حاضر نمی‌توانیم بگوییم چه فعالیت‌ هسته‌ای در این سایت انجام می‌شود اما کارخانه‌ها و افرادی که در این منطقه فعالیت‌ دارند نشان دهنده وجود سایت هسته‌ای است»!

انتخابات پر شور ریاست‌جمهوری در ایران که شگفتی توأم با تحسین کشورهای غربی و عصبانیت رژیم صهیونیستی را به همراه داشت، سران این گروهک تروریستی و حامیان صهیونیست‌ آن را برای زنده نگه‌داشتن فضای ضد ایرانی به تکاپو وا داشته است.

سيد حسين موسويان، سخنگوي سابق مذاکره‌کنندگان هسته‌اي جمهوري اسلامي ايران در دوره دبيري حسن روحاني در شوراي عالي امنيت ملي در مقاله‌اي که براي روزنامه فرامنطقه‌اي "الشرق‌الاوسط" نگاشته بود، تهديد کرده بود که در صورت ادامه فشارهاي دشمنان بر موضوع هسته‌اي کشورمان، ايران خروج از ان‌پي‌تي را در دستور کار قرار خواهد داد.

وي افزوده است: «صرف نظر از اینکه چه کسی در دولت ایران روی کار می‌آید، این کشور هرگز نمی‌تواند از حقوق هسته‌ای خود صرف نظر کند و در نبود راه حل آبرومندانه واقع‌بینانه و در صورت ادامه روند تحریم و فشار، خروج از ان‌پی‌تی به گزینه‌ای جذاب برای تهران تبدیل خواهد شد. ایران می‌تواند فتوای مذهبی رهبر معظم انقلاب در ممنوعیت بمب هسته‌ای و تمامی سلاح‌های کشتار جمعی را جایگزین کنوانسیون‌های بین‌المللی کند.»

به نظر مي‌رسد موضع‌گيري قاطعانه دکتر حسن روحاني در نخستين نشست خبري خود مبني بر پايان دوران تعليق غني‌سازي و موضع‌گيري اخير موسويان درباره اين موضوع، در جنجال‌آفريني اخير گروهک تروريستي منافقين بي‌تأثير نبوده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها