
وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِاللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَاللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُاللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دلهای شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانههای [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن میسازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشتهى يزدان / با همه مردمان با ايمان
شما چه برنامه ای برای تعطیلات آخر هفته دارید؟ این روز را با دوستانتان می گذرانید، به پارک می روید و یا در خانه می مانید و تلویزیون تماشا می کنید؟ در قطر جوانان ثروتمند دیوانه راه دیگری پیدا کرده اند که خطرناک ترین راه ممکن است.
به گزارش جام کشکول؛ علاقمندان به خودرو در قطر در یک روز تعطیل با ماشین های 4×4 قدرتمند خودشان به صحرا می روند و با حرکات خطرناک و پر هیجان روزشان را به شب می رسانند.
آنها با ماشین های تویوتا و نیسان به نقاط دور دست می روند، جایی که هیچ قانون و پلیسی نیست و بدون محدودیت و کنترل سرعت به مسابقه می پردازند. آنها روی تپه های ماسه ای کویر دیوانه وار رانندگی می کنند بطوریکه حتی ماهرترین و باتجربه ترین آنها نیز به تصادف عادت کرده است.
در بین این جوانان تصادف بسیار معمول است و گاهی اوقات همین تصادفات منجر به مرگ می شود اما این رانندگان به نظر نمی رسد درس عبرت گرفته باشند.