به گزارش 598، خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه آمریکایی «یو اس ای تودی»، دولت آمریکا در نظر دارد تسلیحاتی را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد که تل آویو را قادر می سازد تا نیروهای زمینی خود که از طریق هوایی قادر به نفوذ نیستند را برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران اعزام کند.
بر اساس این خبر، این قرارداد تسلیحاتی بین واشنگتن و تل آویو شامل هواپیماهای سوخت گیری، رادارهای پیشرفته برای جنگنده های اف 15 و 8 فروند «اوسپری وی 22» است؛ اوسپری هواپیمایی است که قابلیت فرود عمودی مانند بالگرد را دارد و ده ها نیروی عملیات ویژه را همراه با تسلیحات و تجهیزاتشان در ارتقاع بالا حمل می کند.
در ادامه این خبر به اظهارات «کنت پولاک» یکی از تحلیلگران سابق سیا که در حال حاضر در مرکز سیاست گذاری خاورمیانه «سابان» در اندیشکده «بروکینگز» کار می کند، اشاره شده که گفته است: هواپیماهای اوسپری سکوی ایده آلی برای اعزام نیروهای عملیات ویژه اسرائیل به ایران محسوب می شوند.
این تحلیلگر سابق سیا با استناد به گفتوگوهای صورت گرفته با افسران ارشد ارتش اسرائیل اعلام کرده است که هواپیمای اوسپری می تواند مشکل عدم قابلیت اسرائیل برای نفوذ به تاسیسات غنی سازی اورانیوم ایران را که در داخل یک کوه گرانیتی در فردو قرار داد، حل کند.
پولاک با اشاره به اینکه طراحان نظامی اسرائیل در حال تفکر در زمینه اجرای یک عملیات مؤثر علیه ایران هستند، اعلام کرد که تاسیسات فردو حتی ممکن است در برابر سنگین ترین مهمات بتن شکن آمریکا نیز آسیب ناپذیر باشند.
این تحلیلگر سابق سیا مدعی شده است که یکی از احتمالات موجود برای اسرائیل این است که از نیروهای ویژه برای حمله به تاسیسات فردو استفاده کند.
در ادامه این خبر آمده است که قرارداد تسلیحاتی بین آمریکا و اسرائیل علیه ایران بخشی از بسته کمک های نظامی دولت واشنگتن به تل آویو است که شامل 1 میلیارد دلار مختص 8 فروند اوسپری وی 22، 500 میلیون دلار جهت تعمیر اساسی رادارهای جنگنده های اف 15 و 1 میلیارد دلار دیگر برای مجموعه متنوعی از تسلیحات هوا به زمین می شود.
جزئیات بیشتر این قرارداد نظامی اسرائیل تحت حمایت مالی آمریکا در جریان سفر اخیر «موشه یعلون» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به واشنگتن در تاریخ 15 ژوئن مشخص شد. وزارت امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرده است که بحث درباره جزئیات این قرارداد نظامی در جریان است.
«جاناتان شنزر» مدیر اجرایی بنیاد دفاع از دموکراسی در این باره گفته است که بسته تسلیحاتی جدید آمریکا برای اسرائیل بخشی از فهرست مورد درخواست تل آویو و شامل اقلامی می شود که درباره برخی از آنها علنا صحبت نمی شود؛ این اقلام برای کمک به حفظ برتری نظامی اسرائیل در قبال سایر کشورهای منطقه و عملیات های احتمالی علیه ایران توسط آمریکا برای اسرائیل تامین می شود.
در ادامه این خبر به اظهارات «کنت کاتزمن» نویسنده گزارش 2012 میلادی با عنوان «اسرائیل: حمله نظامی احتمالی علیه تاسیسات هستهای ایران» اشاره شده که گفته است که نیروی هوایی اسرائیل برای وارد کردن خسارت پایدار به برنامه هسته ای ایران در مضیقه است زیرا نمی تواند بمباران طولانی مدتی داشته باشد و قابلیت های محدود برای سوخت گیری هوایی و استفاده از بمب های بتن شکن دارد.
بر اساس این خبر، بخش دیگری از قرارداد تسلیحاتی آمریکا و اسرائیل علیه ایران شامل هواپیمای بوئینگ KC-135 با تانکر سوخت رسان چهار موتوره هوایی است که می تواند اوسپری و سایر هواپیماها را سوخت گیری هوایی کند.
این قرارداد همچنین شامل موشک های ضد تشعشعی می شود که برای هدف گیری سیستم های دفاع هوایی کاربرد دارند. یکی دیگر از تسلیحات ذکر شده در این قرارداد رادارهای پیشرفته برای جنگنده های اف 15 اسرائیل است.