چندی است که موسسات خیریه مختلف در کشور با الگو برداری از موسسات و بنیاد های خیریه غربی و آمریکایی از طریق روش های غیر اخلاقی و اسلامی اقدام به جمع آوری اعانه برای مستمندان می نمایند.
عدم اطلاع از آسیب های فراوان اخلاقی و فرهنگی که این امور به اجتماع وارد می کند خود سبب تشدید این گونه فعالیت ها شده است.
سرویس فرهنگی پایگاه 598، محمد حسن رضائی/ آخر این هفته تالار وحدت ميزبان دو گروه موسيقي خواهد بود به طوري كه 19 خرداد گروه «شيفتگان دل» به سرپرستي «هايده كيشي پور» استاد رقص ایرانی! با 40 دنسر زن به روي صحنه ميروند و به اجراي حركات موزون سنتی ميپردازند.
بنابراين گزارش، سيمين غانم از خواننده های معروف پیش از انقلاب نیز که چندي پيش كنسرت خود را در تالار وحدت برگزار كرده بود به همراه گروهش 20 خرداد ماه در همين تالار به روي صحنه ميرود.
برگزاری این دو کنسرت با حضور یکی از دنسرهای معروف آن هم با نیت برگزاری کنسرت خیریه از نکات قابل تامل برگزاری این چنین مراسم های بظاهر خیریه می باشد.
البته در مقال قصد پرداختن به موضوع برگزاری کنسرت ویژه بانوان، را نداریم. بلکه هدف پرداختن به نفس عمل رقص و آواز خوانی برای جمع آوری اعانه برای مستضعفین است که از منظر شرع و عرف کاری غیر قابل توجیه می باشد.
سیره اهل بیت(ع) برای کمک به مستمندان با معیارهای اخلاقی و اسلامی مطابق بوده و ترویج فرهنگ انفاق و یاری مستمندان توام با ایثار و اخلاص و بدور از هرگونه آلودگی مادی بوده است. و ترویج و اشاعه ی این فرهنگ آلوده ی غربی برای هدف نیک انفاق با معیار های اسلامی و آموزه های دینی قابل جمع شدن نیست.
اینگونه برنامه ها که در موسسات خیریه غیر دولتی جدیداً در حال شکل گیری است، نیازمند نظارت و برنامه ریزی بیشتر و هدفمند تری از سوی نهاد های مربوطه می باشد تا امر خدا پسند انفاق و نیکی به خلق، مورد سو استفاده عده ای قرار نگیرد.