به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، سید محسن دهنوی مسئول ستاد "مقاومت؛ رمز پیشرفت" که به عنوان ستاد دانشجویی سعید جلیلی فعالیت میکند، در نشست خبری خود که صبح امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد، با اشاره به نگاه آرمانی جنبش دانشجویی، گفت: به علت نگاه آرمانی دانشجویان، در ابتدا یک تعداد از کاندیداها مدنظر ما بودند که سعید جلیلی از همه پررنگتر بود.
وی افزود: این دهه به عنوان دهه عدالت و پیشرفت ملزوماتی دارد و بر این اساس باید فردی رئیسجمهور و سکاندار اجرایی کشور شود که نزدیکترین ویژگیها را به ملاکهای انقلابی داشته باشد.
مسئول ستاد "مقاومت؛ رمز پیشرفت" در خصوص تشکیل ستادهای دانشجویی ستاد انتخاباتی جلیلی، گفت: در ابتدا این ستاد دانشجویی در 25 دانشگاه شهر تهران و اکثر دانشگاههای مادر کشور تشکیل شد که در ادامه تعداد آنها در کل کشور به 60 ستاد دانشجویی رسید و در 30 استان نیز ستاد دانشجویی "مقاومت؛ رمز پیشرفت" تشکیل شد.
دهنوی با بیان اینکه تا به حال دو نشست برگزار کردیم، گفت: نشست اول در حسینیه دوکوهه برگزار شد که نزدیک به 700 نفر از فعالان تشکلهای دانشجویی و دانشجویان حضور داشتند و برنامه دوم روز گذشته در روزشگاه شهید شیرودی برگزار شد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر جنبش دانشجویی انقلابی کشور اکثرا جلیلی را گزینه اصلح میدانند.
مسئول ستاد مقاومت رمز پیشرفت با اشاره به توصیههای جلیلی به این ستاد، اظهار داشت: جلیلی به ما توصیه کرد که در کار تبلیغات استراتژی کلیدی ما آزادکردن ظرفیتهای خودجوش مردمی باشد تا هرکس که احساس وظیفه میکند، بتواند برای وی تبلیغ کند. اما اگر احساس کردید که در بخشی از این جریان انحراف بزرگی وجود دارد آن را محدود کنید.
دهنوی ادامه داد: توصیه دیگر جلیلی به ما رعایت اخلاق بود و اینکه انتخابات باید به بستری تبدیل شود تا گفتمان انقلاب اسلامی را نشان دهیم و از تخریب و انتقادات آمیخته با توهین پرهیز کنیم.
وی با بیان اینکه تاکنون 10 هزار نفر در شهر تهران برای همکاری با ستاد انتخاباتی جلیلی اعلام آمادگی کردهاند، تصریح کرد: حدود 30 درصد از این افراد دانشجو و فعال دانشجویی هستند و یکی از مزیتهای جلیلی در انتخابات حضور نیروهای مبتکر و خلاقی است که حاضرند برای دفاع از آرمانهایشان در صحنه حضور پیدا کنند.
مسئول ستاد "مقاومت؛ رمز پیشرفت" ادامه داد: یک رفتار غلطی در کشور وجود دارد و آن این است که کسی که قصد دارد برای انتخابات ریاستجمهوری کاندیدا شود، کارهای خود را از مدتها قبل تعطیل میکند. چه معنی دارد که فردی در سمت ریاست سازمان بازرسی کل کشور و یا شهردار تهران و از این دست جایگاهها، از مدتها قبل از مهلت قانونی تبلیغات، بخش جدی از وقت خود را به مباحث انتخاباتی اختصاص دهند؟ این یکی از مطالبات اصلی دانشجویان است و مقام معظم رهبری نیز از فعالیت زودهنگام انتخاباتی پرهیز دادهاند. چرا که افرادیکه قصد دارند کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری شوند، غالبا در مناصب مهمی قرار دارند و یکی از مزیتهای جلیلی را این میدانیم که تا آغاز زمان قانونی تبلیغات هیچ فعالیت انتخاباتی نکرد.
دهنوی همچنین در خصوص توصیه دیگر جلیلی به ستاد دانشجویی، اظهار داشت: جلیلی به ما توصیه میکرد که با توجه به اینکه در ایام تبلیغات همه به سیاهنمایی روی میآورند شما نباید چنین کاری بکنید. بلکه باید سعی کنید ابتدا نقاط مثبت اقدامات و فعالیتهای دولت ها و نظام را تبیین کنید و سپس راهحلهای خود را برای رفع نقاط ضعف مشکلات موجود بیان کنید.
وی در پاسخ به سوال دیگری درخصوص اینکه گفتمان جلیلی را احمدینژاد در سالهای 84 و 88 مطرح میکرد، اما مردم کارآیی این گفتمان را مشاهده نکردند، گفت: در جزئیات گفتمانی که این در نفر مطرح میکنند، تفاوت زیادی وجود دارد و نکته مهمتر اینکه صرفا مطرح کردن گفتمان مهم نیست. بلکه مهم این است که چقدر به این گفتمان پایبند هستیم و اشکال به دولت دهم این است که از گفتمان انقلاب اسلامی فاصله گرفته است.
مسئول ستاد مقاومت رمز پیشرفت ادامه داد: در سال 88 احمدینژاد را گزینه اصلح می دانستیم و در سال 92 نیز جلیلی را اصلح میدانیم و اشکال احمدینژاد 92 فاصله گرفتن از احمدینژاد 84 و 88 بود و اگر قرار باشد سعیدجلیلی نیز از این گفتمان فاصله بگیرد، از وی انتقاد خواهیم کرد همانطور که در حال حاضر به احمدینژاد انتقاد داریم.
مسئول ستاد مقاومت رمز پیشرفت در پاسخ به سوال خبرنگاری که از رابطه کم جلیلی با رسانهها انتقاد میکرد، گفت: برخی از مسئولان بیشتر از اینکه کار کنند ،در حال مصاحبه کردن هستند، اما سمت جلیلی ایجاب میکند که فقط در مواقع ضروری مصاحبه کند.
دهنوی در پاسخ به سوال دیگری گفت: برای جنبش دانشجویی مباحث آرمانی مهم است و چندین نفر از کسانی که برای انتخابات ثبتنام کردند از جمله جلیلی و لنکرانی و زاکانی گفتمان انقلاب اسلامی را نمایندگی میکردند، اما در ادامه با انصراف لنکرانی و عدم احراز صلاحیت زاکانی، فقط جلیلی باقی ماند که باید این گفتمان را ادامه دهد و اکثر این دانشجویان در حال حاضر از جلیلی حمایت میکنند.
وی ادامه داد: رسما این مورد اتفاق نیفتاده است که ستادهای جبهه پایداری و لنکرانی در اختیار جلیلی قرار بگیرد، اما بیشتر ظرفیتها به جلیلی پیوسته است.